Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z zazdrosną koleżanką

Polecane posty

Gość gość

jaką koleżanką - jest moim kierownikiem i czuję że traktuje mnie jak rywalkę to taka typowa blondynka z żartów z wystającym brzuchem zazdrości mi to nowej bransoletki, to większego powodzenia na różnego rodzaju eventach w firmie jak puszczać mimo uszu jej uwag, o tym że mam jej zdaniem brzydkie buty, kiepską fryzurę, etc? wiem że to z zazdrości powiedzcie jak radzić sobie z taką agresją z jej strony?

Gość gość
nie odbierzcie mnie źle może i wpis kupy się nie trzyma ale nie umiem się zmusić do konkretnych przykładów jestem wypompowana po dzisiejszym dniu

Gość Takie są paskudy
Nie przejmuj się, niech mówi co chce.Przecież wiesz że to nieprawda:D Wiem coś o tym miałam taką szefową wiecznie coś jej u mnie pasowało:D Już nie ma jej wśród żywych i mam wreszcie spokójj:D W tamtych czasach myślałam żeby zwolnić się z pracy, to było nie do wytrzymania.Fryzura u mnie byla nie ta, buty, ubiór również.Szkoda słów.

Gość gość
zajep jej z bani albo porysuj samochód bedziesz miała sasisfaction tylko nie daj sie złapać za rręke a jak cie złapią to mów że nie twoja ręka