Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta_W_En

Co to za życie

Polecane posty

Gość Marta_W_En

Mam 20 lat. Stara się o mnie się dwóch chłopaków, trzeci ze mną flirtuje, do żadnego z nich mnie nie ciągnie, za to nie mogę przestać o mega przystojnym mężczyźnie, który ma mnie w d***e. Ciągle o nim myślę, widocznie też temu nie potrafię dać szansy któremuś z tych chłopaków, którzy mnie podrywają, jeden z nich nawet wyznał mi miłość. Po prostu nie mogę zapomnieć o tym przystojnym chamie...

Gość Marta_W_En
myślę o nim non stop :(

Gość gość
zle skonczysz.

Gość Marta_W_En
nie skoncze źle, nie zabiegam o chama, po prostu na imprezach olewam chama, widać że mnie obserwował, ale prawda jest taka ze gdyby czegos chcial, to by sie nie gapil na mnie, tylko by działał, a ja nie moge o nim zapomniec, o jego dotyku, a jakos zapomnialam o tym ze byl chamski. odrzucam dobrych chlopakow bo mysle o tatmtym chamie. a z tego nic nie bedzie. bo ja o chama nie zawalcze, ale on tez nie... :( moze gdybym walczyla to by cos ztego bylo, ale ja nie mam zamiaru o niego walczyc.

Gość Marta_W_En
ostatnio na imprezie wygladałam tak pieknie, inni faceci mnie adorowali, dwoch kupilo mi drinka, a tamten cham przywital sie i potem mial mnie gdzies, ale non stop ukradkiem na mnie spogladal. nieraz na dluzej. jeszcze nie widzial mnie w takim wydaniu. a wygladalam pieknie. ale co z tego.

Gość Marta_W_En
przystojny, wysportowany, pewny siebie i chłodny. ach :(

Gość Marta_W_En
ale ciesze sie ze mnie zobaczyl w takiej wersji, niech widzi co traci, niech widzi :(