Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet z Sympatii oczernia mnie bo nie chciałam się z nim spotkać pomocy

Polecane posty

Gość gość

Pisałam z jednym facetem, 3 tygodnie, mial fotki, wszystko wygladalo ok, przed spotkaniem napisał mi ze to nie byly jego zdjęcia, ze wyglada inaczej, bal sie ze nie bede chciala z nim rozmawiac :/ wyslal mi swoje prawdziwe ... Nie chcialam sie juz spotykac bo po pierwsze mnie oszukal a po drugie w ogole mi sie nie podobał ,stracilam w ogole ochote na spotkanie, napisalam spokojnie ze zycze mu powodzenia, zeby nasepnym razem nie klamał i ze nie chce sie z nim spotykac, skasowalam numer. Byl spokoj a potem zaczal mi pisac chamskie smsy, wydzwaniac po nocy i gadac jakies glupoty albo sapał :/ dzis mi wyslal na maila link a tam inne konto na sex portalu z moimi przerobionymi nieudolnie zdjeciami i numerm gg/tel i mailem , robi to dla jaj, nazywa suką szmatą k***a i masa innych obelg. Napisałam do administratora sexfotki.pl o usuniecie i zaraz zdjecia znikly a teraz podszywa sie pode mnie na fotce.pl i sympatii co mam robic? na policje isc ? zrobią cos? czy poczekac az da sobie spokoj?

Gość gość
Zgłos jutro na policje, podaj im jego nr tel dane, odwiedzą go panowie to przestanie ci dręczyc i sie przestraszy.