Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcdefgh1990

pytanie

Polecane posty

Gość abcdefgh1990

mam mętlik w głowie .. ponad rok temu przespałam się z kolegą . okazało się później , że jestem w ciąży nie powiedziałam mu o tym . w lutym urodziła się moja [nasza ] córka . problem w tym ,że mała ma już poł roku , a ja w dalszym ciągu mu ne powiedziałam że to jego dziecko . jakoś nie potrafie .. co mam zrobić ?

Gość gość
Koleś z tobą spał i pewnie nawet jemu przeszło przez myśl, że to może być jego dziecko, no chyba że nic o dziecku nie wie. Powiedz i tyle, przynajmniej kasę dostaniesz, bo niby czemu tylko ty masz łożyć na rezultat waszych wspólnych działań i wspólnych genów. Tym bardziej, że lepiej aby dziecko wiedziało skąd się wywodzi, a że rodzice się rozstali to teraz nic nowego.

Gość gość
on wie , ze mam dziecko , ale nie wie , że to jego .. i co mam powiedzieć ? ' hej , wiesz , masz półroczną córkę , chcesz ją może poznac ? ' łatwo powiedzieć , trudniej zrobić ..

Gość abcdefgh1990
on wie , ze mam dziecko , ale nie wie , że to jego .. i co mam powiedzieć ? ' hej , wiesz , masz półroczną córkę , chcesz ją może poznac ? ' łatwo powiedzieć , trudniej zrobić ..

Gość gość
a czemu nie powiedziałaś dla niego jak tylko sama dowiedziałaś się, że w ciązy byłaś?

Gość gość
Hej, chciałabym Ci coś powiedzieć, przepraszam że wcześniej nie powiedziałam, niczego od Ciebie nie oczekuję, chcę jedynie żebyś wiedział.

Gość abcdefgh1990
bo się późno dowiedziałam , że jestem w ciąży . ogólnie głupia sytuacja . chciałam powiedzieć , ale nie wiedziałam jak i to tak odkładałam , aż minęło tyle czasu , a teraz co dzień męczy mnie to wszystko , cały czas o tym myślę , co będzie jak mała podrośnie , jak będzie pytała 'gdzie mój tata? ' . jestem za dumna i honorowa . to jest największa wada . nie mam też odwagi mu tego powiedzieć ' tak o ' . mam mu to napisać czy co ?