Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dorywcza praca dla studentki

Polecane posty

Gość gość

witam. od października zaczynam studia. Będę studiować w trybie stacjonarnym, jednak chciałabym znaleźć jakąś dorywczą pracę aby mieć pieniądze na "swoje" wydatki. macie może jakieś propozycje, gdzie mogłabym pracować?

Gość gość
ha ha ha , akurat..

Gość bogaty jak diabli
sprzątanie, praca w markecie, w mcdonaldzie, praca jako statystka na planie filmowym, rozdawanie ulotek

Gość Karolina300392
zależy jakie to studia... jak tak w tygodniu chcesz pracować to może jakieś ulotki, a jak w weekendy, to kasjerka albo sprzątanie. Ja studiuję na kierunku który nie jest jakiś mega wymagający, jednak rozkład zajęć mam taki, że ciężko do tego jakąś pracę dopasować naprawdę... a to mam zajęcia całkiem rano, a to znów popołudniu, a to w sumie cały dzień bo rano potem jakieś okienko 1.5-3 godz i znów zajęcia...

Gość gość
możesz się zarejestrować w jakichś agencjach reklamowych i spróbować pracy jako statystka na planie filmowym, możesz brać zlecenia kiedy Ci wygodnie, stawki nie są duże bo od 50 zł wzwyż za dzień ale i często nie siedzi się tam 8h tylko krócej choć czasami zdarzają się dłuższe plany