Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszlaamamaa

Bóle 36 tc

Polecane posty

Gość przyszlaamamaa

Witam. Od 24 tc jestem na fenoterolu 3x1, od 3 tyg. mam dawkę 4x1. Od dwóch dni mam nieregularne bóle jak na @, dziwne kłucia w dole brzucha, czasem po bokach, czasem nad spojeniem łonowym. Ogólnie takie gniecenie w dole... Mam też kłucia w pochwie i czasem wrażenie jakby mi się chciało bardzo siku czy kupę... Bolą też mnie biodra, miednica i czasem plecy... Czy to już się zaczyna czy to "tylko" przepowiadacze? Proszę podzielcie się ze mną swoimi doświadczeniami!!!!

Gość gość
poród to skurcze nasilające się coraz częstsze i bardziej bolesne więc to tylko bóle przepowiadające

Gość gość
ja termin mam na jutro i takie bóle jak Ty mam o ok 3 tygodni. Sa to lekkie bóle jak na okres, na ktg wychodza bardzo lekkie skurcze. Też mam czasem takie kłucia w pochwie zazwyczaj gdy ide albo gdzy dziecko sie rusza. Plecy tez czasem bolą, wcześniej bardzo mnie pachwiny bolały a teraz od tygodnia juz nie. Badania, ktg mam zawsze w normie, a rozwarcie 1,5 cm mam od 3 tygodni. Tak więc to tylko takie malutkie zwiastuny zbliżającego sie porodu i nie ma sie czym martwić :)