Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest tu jakiś KIEROWNIK BUDOWY

Polecane posty

Gość gość

Chciałam zapytać o coś:)

Gość gość
inż. geolog, specjalność kamień w drogownictwie i budownictwie

Gość gość
pytaj :)

Gość gość
Chciałabym zostać takim kierownikiem, jeszcze nie zastanawiałam się nad specjalizacją, to nie jest aż tak istotne. Zastanawiam się natomiast jak załapać się na staż do kogoś z takimi uprawnieniami, jak i gdzie go szukać? Ile trwa? Wie ktoś może?

Gość zosia samosia83
jeżeli chcesz być kierownikiem bud. to musisz mieć uprawnienia wykonawcze..które robi się 2 lata przy 8 h trybie pracy na budowie...wpisujesz do książki praktyk, składasz do izby i robisz egz na uprawnienia budowlane. np :)

Gość gość
W jaki sposób szukać miejsc w których mogłabym odbyć taką praktykę? Jakieś rady? Szukać firm budowlanych, kierowników budowy którzy potrzebują asystenta-stażysty?

Gość zosia samosia83
wysłać cv do firm, przejść się po budowach...a znajomi nie mogą pomóc ze studiów???

Gość gość
Znajomi ze studiów już nie żyją, to było tak dawno temu...Żartuję:D Kończyłam pokrewny kierunek. Jestem inż. GP nikt z moich znajomych nie zajmuje się budownictwem, zwykle planowaniem przestrzennym. Tak zrobię, roześlę CV do firm budowlanych. Dzięki

Gość zosia samosia83
tylko zaznacz,że szukasz pratyki/stażu....nie wiem czy masz pracę czy nie? że może to być dodatkowe zajęcie ...

Gość gość
Powiedzmy, że zarabiam i chodzi mi jedynie o praktykę zawodową. No ale 8h dziennie to sporo. Ciekawe czy ten wymiar godzin jest faktycznie respektowany? Pewnie to zależy od firmy, człowieka i tego co faktycznie należałoby do moich obowiązków. Roześlę CV zaznaczając że szukam stażu. Dziękuję bardzo za pomoc🌻

Gość zosia samosia83
wejdź sobie na izbę inż. i techników budownictwa tam znajdziejsz wszystko. musisz mieć 2 lata na budowie stażu. praca dodatkowa 4 h dziennie autoamtycznie wydłuża Ci staż do 4 lat...nie ma za co :)