Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Æðelgast

Czemu w Polsce nie darzy się czcią Tetragramu

Polecane posty

Możesz robić oby dwie rzeczy naraz :P Ale ładnie dzisiaj na dworze. U Ciebie też jest tak ciepło?

Gość gość
daj se siana, nikogo to nie obchodzi :D

Ładnie, ładnie. Obszedłem kawałek. Najpierw przeszedłem się przez Ostrów Tumski, potem przeszedłem wyspę Słodową, w stronę Dubois i skręciłem w pomorską, w stronę parku nadodrze. Potem poszedłem słowiańską, w stronę górki, na której spędziłem trochę czasu... I wróciłem do domu...:p

Pewnie siedziałeś na górce i czytałeś książkę o Cudzie Nad Wisłą i w między czasie wyobrażałeś sobie Królewnę i Ciebie, jak razem wędrujecie po Twoim mieście.

Gość gość
ale ty bzdury wypisujesz... Jezus jest Bogiem, proroctwa Izajasza o tym mówią bezposrednio, cała tanach oraz nowy testament, Ewangelie, przeczytaj ze zrozumieniemEw jana, 1 list jana 5,20 1 rozdział listy do hebrajczyków. list do filipian 2 rozdział... i tak mozna cały nowy testament przepisac o 1 rozdziale apokalipsy nie wspominajac... a czemu nie tetragram, bo dane nam jest jedyne imie w którym mozemy byc zbawieni. JEZUS i nie ma innego w wiare w to jedyne imie mozemy być zbawieni i uratowani od wiecznej kary.

Gość gość
unitarianie protestantami... prosze cie... jak kiedys byli chrzecijanskimi odstepcami tak teraz ich wiara w niczym nie przypomina chrzescijanstwa... a chrzescijanstwo to wiara w Jezusa- Boga- człowieka. wierza oni teraz we wszytko...