Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mezczyzni nie spelniaja podstawowych wymagan adekwatnych do rzeczywistosci

Polecane posty

Gość gość

- przystojny - z reguły nieszpetna twarz i sylwetka męska - wzrost 170-190 - waga 80-95 - elegancki z gustem styl ubierania - zadbany, pachnący, czysty - studia wyższe - stała praca - zarobki pow. 2 tys - mieszka sam - ograniczony kontakt z rodzicami , jest samodzielny ! - chce mieć dzieci - troskliwy, opiekuńczy - z wysoką kulturą osobistą - elokwentny - inteligentny - wierny - tolerancyjny - kompromisowy - pracowity - pomocny - uczciwy - lojalny - miły - zaangażowany - aktywny poza pracą - ma jakiekolwiek inne zainteresowania poza piłka nożna w tv - uprawia jakiś sport - szanuje kobiety ! - potrafi i CHCE zaspokoić kobietę w łóżku ! - szczery - ambitny - zaradny - ciepły - nie przeklina, nie kłóci się, nie wyzywa - nie pije i nie pali - nie bije, nie krytykuje - rodzinny - pomaga w domu, wychowuje dzieci, umie gotować i sprzątać ! - nie korzystał z prostytutek - dojrzały emocjonalnie ! - odpowiedzialny !

Gość nie dowiesz się nigdy
umarłabym chyba z nudów z takim. szczerze.

Gość gość
spełaniam WSZYSTKIE powyzsze wymogi i jestem prawikiem

Gość gość
nie dowiesz się nigdy umarłabym chyba z nudów z takim. szczerze. || bo musisz jeszcze dziewczynko dorosnac do zycia, dobrze ze jest wielu chlopaczkow glupiutkich jak ty co sie chca na dyskotekach tylko bawic, wiec idz tam to jakis kogucik podbije do ciebie i bedziesz miala sporo wrazen i atrakcji na cala noc:)

Gość gość
Autorka to kretynka i mowie to jako kobieta. Nic dziwnego, ze takie jak Ty zostają potem same z dziecmi i psioczą jaki swiat jest wstrętny a faceci żalosni...albo psioczą w samotnosci bo nikt ich nie chce nawet dotknac :O

Gość gość
Naprawdę sądzisz, że ktoś mający te cechy zainteresowałby się akurat tobą? Za kogo ty się masz? Czujesz, że jesteś taka wyjątkowa? Taa, powiedziało 7 miliardów osób. Może tak TROCHĘ samokrytyki? Sobie nie masz nic do zarzucenia? W ogóle co taka idealna osoba robi na forum dla imbecyli? Wojna, choroby, śmierć, zniszczenie, głód, bród, ubóstwo, tortury, przestępstwa, korupcja - kto to gówno naprawi? Ja, taki "nie-ydealny" facet? Wymagania, wymagania, na okrągło czyjeś wymagania. Pomyślałaś, w swojej perfekcji, że druga strona też może czegoś chcieć?

Gość gość
Swoją drogą, czy pani idealna może mi odpowiedzieć na niezwiązane z tematem pytanie? Dotyczy części "nie przeklina". Dlaczego ludzie przeżywają tak słysząc pewne słowa? Chodzi o ich znaczenie czy może o ich dzwięk? Znaczenie chyba nie, bo zwykle bardziej tolerują słowo "prostytutka" niż "k***a". Niezależnie jak bardzo będziesz próbować chować rzeczywistość za ładnymi słowami i tak wylezie na zewnątrz. Gówno przykryte ładną narzutą nie przestaje być gównem. Zaspokój ciekawość randomowego internetowego s********a, proszę.

Gość Heniuś
Spełniam z nawiązką te i dużo innych wymagań. Ale źle wpisałaś wagę - musiałbym chyba sumo uprawiać :) Ważę około 75 kg przy wzroście 180, latem gdy więcej ćwiczę schodzę nawet poniżej 70. Tylko weź też pod uwagę to, że na jakieś 99,99% współczesnych bab mam kompletnie wyj***ne :) Bo tylko jedna strona nie może wymagać, ja też wymagam, oczekuję i tak dalej. Dlatego pewnie nigdy się nie poznamy :)

Gość gość
ja tez spaleniam te wymagania, ale w przeciwienstwie do kolegi waze wiecej. mam wiecej masy miesnowej i grubszego... :) tez wymagam od kobiet ale z tym jest gorzej niz myslalem...porazka.

Gość gość
Kobitki chcą, wymagają a my mamy być "idealni" i najlepiej stać przy takiej rozchwianej emocjonalnie księżniczce której należy się zawsze wszystko, za dużo bajek w życiu się naoglądałaś, niekiedy zaczynam rozumieć kobiety które kochają swoich brutali...

Gość Heniuś
"Księżniczki" - uwielbiam pojechać po takich :) Myślą, że mogą mieć każdego, hahahahahaha G..o dostaniecie :) Skończycie robiąc kanapki budowlańcowi :) Faceci nie dawajcie się robić w **ja - to że ładna i chętna to nie znaczy, że wszystko jej się należy, macie takie samo prawo wymagać jak kobiety, one zasłaniają się równouprawnieniem to wy też możecie. Na wszystko co kobieta może ode mnie dostać musi najpierw ciężko zapracować. Niestety dla tych co wymagają a g..o mają nie mam na liście kontaktów miejscówek, jak mi przykro :) Życzę szczęścia w poszukiwaniu "normalnego" faceta :)

większość cech to same najgorsze. np. te które się składają na zapładniacza i pantoflarza. autorka chyba jest kryptolesbą, że się tak boi MĘSKOŚCI

Gość Heniuś nie podniecaj sie tak
:) To tylko kafeteria, tu każdy pisze brednie, które mu akurat przyszły do głowy :) Autor tego topu chciał sprowokować wielki bulwers i oczywiście się mu udało, pewnie dawno poszedł w p**du, a Ty się tu udzielasz wielce :) Zluzuj, chłopie, bo za nadto sie tu nadymasz ;)

Gość Heniuś nie podniecaj sie tak
Aha, i chciałam zauważyć, że nazywając sie "Heniuś" lub choćby mianując się taką ksywką w necie i tak jesteś spalony na wstępie :D 🖐️

Gość miła elka
No bez przesady, niech czasem ze mną wypije i zapali, poza tym niech będą wszystkie cechy :D