Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piętnastolatka

Mam dziwne ciało

Polecane posty

Gość Piętnastolatka

Patrzę na swoje ciało i czasem nawet mi się podoba a czasami wręcz go nie cierpię,częściej właśnie tak się zdarza że go nie cierpię.Jest jakieś dziwne,nie lubię go ;_; Mam cholernie małe cycki,deska jestem ;_; do tego uda to jakaś porażka,są duże i dziwne,cholernie duże mam figurę gruszki ;_; porażka wiem,najchętniej oddałabym swe ciało na przemianę do chirurga plastycznego,ale cóż pewnie na jednej operacji plastycznej by się nie skończyło bo dużo rzeczy uważam że powinno ulec zmianie,czyli tak to wszystko zliczając wyszło by na to ponad 50 tyś hmm...cóż no szkoda trochę kasy i do tego nawet nie wiem czy bym tyle miała na te moje widzimisię ;_; Niektórzy mówią mi że zdecydowanie przesadzam i jest dobrze,chociaż ja i tak uważam że zawsze może być lepiej,bo często nawet jak coś jest dobre to i tak zawsze wiem że może być znacznie lepsze i powinnam to poprawić.Dbam o urodę,może nawet dla co niektórych przesadnie,bo np.mam jędrne ciało ale wiem że może być jeszcze jędrniejsze xD bądź mam gładką skórę ale może być jeszcze gładsza itp. Ech,uważacie że przesadzam? Jestem lekko przewrażliwiona na tym punkcie,niestety.Dorastam więc wiem że i tak za kilka lat będzie ono całkiem inne niż jest teraz,a może tylko trochę ulec zmienię.

Gość bezimiennna0508
dziecko, przecież ty dopiero dorastasz :o