Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam tylko gimnazjum a zarabiam 3500 a wy

Polecane posty

Gość gość

Nieudaczniki po pseudo studiach czym się zajmujecie

Gość NatkaSalatka
Czym sie zajmujesz?

Gość gość
Własna działalność. Odpowiadajcie nieudaczniki jak wam się powodzi po studiach

Gość gość
Żeby nie było nie porozumień nie mam na myśli studentów medycyny etc tylko was z****nce :classic_cool: interes na spółke z mężem. Tyle mi wypłaca :)

Gość gość
Wlasna dzialalnosc po gimnazjum... jedyne co mi sie kojarzy to prostytutka.

Gość gość
Znalazlas sobie frajera i teraz taka cwaniara. Pustak bez szkoly. Pewnie w gimnazjum w ciaze zaszlas i szkole rzucilas debilko.

Gość gość
Nieuku po gimnazjum zarabiam 5 razy tyle co Ty

Gość gość
Rzuciłam szkole w wieku osiemnastu lat ponieważ chodziłam do technikum i zdałam sobie sprawę że szkola jest mi nie potrzebna i nie chce się uczyć w tym kierunku w którym się uczę. Potem poszłam do pracy, potem poznałam obecnego faceta założyliśmy interes i tyle :) żaden pseudo studencina nie pochwali się co tam w życiu porabia? Moja koleżanka z która chodziłam do klasy robi w markecie, po studiach :

Gość gość
Taa nawet jeśli piszesz prawdę to d****ą jesteś albo robisz u niemca, ile niby zarabiasz ponad15tys? :O

po gimnazjum to można być tylko fizolem. Zdobycie byle jakich uprawnień wymagane jest co najmniej średnie.

Gość gość
Chyba na papierze:) Dziwne że to właśnie bardzo bardzo dużo -wykształciuchow"robi jako fizyczny. Bez znajomości nie dostaniesz nigdzie żadnej fajnej posadki,

Gość gość
Skonczylem studia fizyczne. Po 2 roku wyjechalem na wymiane do USA. W Polsce skonczylem studia i wyjechalem do Stanow. Obecnie pracuje w osrodku naukowo-badawczym. A ty kobieto z tymi swoimi 3500 zl mozesz sie schowac. Zastanawia mnie tylko co tymozesz robic w tej firmie meza, skoro skonczylas tylko gimnazjum. W gimnazjum duzo sie nie nauczylas. No ale znalezc sobie frajera, ktory zapewni ci zarobek dalas rade znalezc. Zarabiaj sobie ile chcesz, ale dla mnie i tak jest duzo bardziej warty wyksztalcony, inteligentny studenciak bez pracy, niz kobieta po gimnazjum wyzywajaca innych.

Gość gość
Ta ty i USA o czym ty marzysz :-D skończyłeś studia i nie masz roboty taka prawda, a i nie zależy mi na czyims szacunku tym bardziej hołoty :O

Gość gość
Inteligentny i bez pracy czy to się czasem nie wyklucza

Gość NatkaSalatka
2013-08-16 18:51:36 [zgłoś do usunięcia] gość Ta ty i USA o czym ty marzysz smiech.gif skończyłeś studia i nie masz roboty taka prawda, a i nie zależy mi na czyims szacunku tym bardziej hołoty pechowiec.gif Nie zalezy mi jakos szczegolnie, zebys mi wierzyla.

Gość NatkaSalatka
zebys mu wierzyla* Moja siostra wyjechala podobnie w czasie studiow na wymiane, ktora dala jej duza szanse. I teraz bardzo jej sie powodzi. Ma na pewno lepiej tam, niz po skonczeniu studiow tutaj i zostaniu tu.

Gość gość
Arecki co cie boli ci co wyjeżdżają na erasmusy to nieliczni większość studenciakow to nieudaczniki których czeka robota za 1500 do smierci

Gość NatkaSalatka
To modl sie, zeby maz cie w d*pe nie kopnal. Tylko przy nim mozesz tak glowe wysoko stawiac. Gdyby nie on, to tak samo bys zapierdzielala za 1500 zl ( o ile by ci sie poszczescilo).

Gość gość
Nie chce mi się już rozpisywać dlatego napisze krótko, wracaj do roboty :) narazie

co mnie boli? Nic mnie nie boli. Poprostu dziwię się ludziom którzy chwalą się ile to oni nie zarabiają. Tym bardziej dziwią mnie ludzie którzy przy okazji obrażają innych. Teraz pytanie. Czy sobie zawdzięczasz to że tyle zarabiasz, czy swojemu facetowi?. Powa tym te 3500 d**y nie urywa.

Gość gość
Arecki446 po gimnazjum to można być tylko fizolem. Zdobycie byle jakich uprawnień wymagane jest co najmniej średnie. x Jakie uprawnienia masz na myśli smyku? :D

Gość gość
ja zarabiam 2 tys EURO po studiach więc możesz mi d*pe lizać :D

Gość gość
żebyś nie wiem ile zarabiała to i tak ci słoma z butów wystaje, inteligencji nie kupisz, bo się ją ma lub nie a ty nią nie grzeszysz

Gość gość
no ma faceta który jej daje kieszonkowe ale do czasu, jak się znudzi pustą lalą to ją zostawi w samych majtkach na bruku

Gość gość
Arecki zazdroscisz mi bo siedzisz na bezrobociu:Ozona cie utrzymuje juz od 7 lat:O

Gość gość
i to jest wlasnie point :) Ona nie zarabia. Daje d**y mezowi a ten jej placi. Jak ja zostawi to zostanie z pustym lbem i gola d**a.

no goście. Smykiem to już dawno mnie nikt nie nazwał. Poza tym nie jestem na bezrobociu tylko zarabiam. I to nie marne 3500. Tyle to ja mam zimą jak jest słaby ruch w interesie

Gość gość
ludzie ARECKI zakladal niedawno gtemat o bezrobociu i prosil o porady bo komornik codziennie do niego puka:Oon tylko tu na forum taki madry

Gość gość
Ja nie mam zadnej szkoly i czasami mam 100zl na godzine plus kawa z smietanka