Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 22 lata i codziennie pije 2 piwa czy jestem alkoholiczką

Polecane posty

Gość gość

Nie potrafie np isc na randke trzezwa, zawsze konczylo sie to klapą a po piwie jestem wyluzowana, pewna siebie , usmiechnięta , zupelnie inny czlowiek... bo na codzien chodze jak zombie :O jestem powolna zamyslona taka flegma :O

Gość Gość nr 45678
Odpowiedź na Twoje pytanie: niestety tak.

Gość Gość nr 45678
wyjadam wszystkie kiełbasy z żurku🖐️

Gość gość
moja kolezanka ma tak jak ty, dolewa chyba alkoholu do napojow i mysli ze tego nie czuc :O nie jest nawalona ale gdy stoje obok niej i rozmawiam to czuje wodke

Gość tez mam 22 lata
jak dlugo tak robisz? ja juz prawie 1,5 roku, wlasciwie codziennie (no dobra - prawie codziennie) i na ogol nie konczy sie tylko na dwoch piwach :P

Gość gość
Od matury, wtedy pierwszy raz się napiłam bo bylam zestresowana , miałam mdłosci, nie dalabym rady isc na egzamin i się zaczęlo :/ poczulam ulge. Wiem, ze robie zle ale nie potrafie i nie chce przestac :(

Gość tez mam 22 lata
a ja nie pije od poniedzialku, ale tylko dlatego, ze mam czym zastapic alkohol :P choc dzis chyba zrobie zamiane. wiem, to jest problem... ale sama sie za niego nie wezme. problemy, stresy, tesknoty, czasem za malo czasu, czasem za duzo, jak zawsze za malo kasy... i tak oto kazdego wieczoru trzeba sie odstresowac :o

Gość tez mam 22 lata
a zaczynalo sie od jednego piwka wieczorem... teraz pije az sie upije :o

Gość tez mam 22 lata
no ale ja na przyklad nie wyobrazam sobie spokojnego wieczoru. ze wracam z pracy na przyklad i mam isc spac od razu. albo nie isc spac i siedziec na trzezwo. nie umiem. a moze i umiem, nie chce po prostu. slucham wtedy muzyki i mnie ona wyzwala (plus promile) :P

Gość tez mam 22 lata
tak wiem - sm,utne to co ja napisalam... :o przerazajace

Gość gość
gość - jakbym czytała o sobie, tez dolewam wodki do soków np pomarańczowego wtedy nie czuć wódki, smaku i zapachu, całkowicie go maskuje i idę z tym do pracy. Mam 26 lat zaczelam pic po tym jak mnie narzeczony zdradził z dwiema dziewczynami, do tego problemy rodzinne, nie wytrzymywałam w domu, od 3 lat nie widzialam rodziców.

Gość tez mam 22 lata
czy to naprawde takie niebezpieczne, jesli sie na przyklad nie zwieksza dawek? tylko zawsze pije tyle a nie wiecej? czy to musi pojsc dalej i bedzie tylko gorzej?

Gość gość
tak. Z czsaem okaże się ze te dwa piwa nic ci nie dają i bedą 3,4, aż sięgniesz po mocniejszy alkohol. No szkoda, szkoda życia

Gość gość
Przeciez to oczywiste, ze jezeli MUSISZ sie napic bo bez tego sie stresujesz to jest alkoholizm. Nie wazne, czy to jedno piwo czy pol piwa. A faceci na pewno czuja jak wali od ciebie piwem :/

Gość tez mam 22 lata
no tak bo ci faceci u niej to najwiekszy problem w tym momencie :o poza tym zeby bylo czuc, to trzeba sie zarabac, jak ktos walnie jedno piwo to nie czuc, a jak z nimi pije to juz na pewno oni nie czuja, "ze wali od niej piwem" :o

Gość gość
dwa piwka na sniadanko to jeszcze ne alkoholizm!

Gość gość
Ja chyba też jestem alkoholikiem. Piję coraz więcej.