Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amator_

Pierwsze całowanie

Polecane posty

Gość Amator_

Witam. Jakieś 10 lat temu pierwszy raz się całowałem. Od tego czasu, zawsze, gdy mam podwyższony temperament przypomina mi się to mielenie jęzorem. Da się to jakoś zapomnieć? Szukałem w Internecie jak zapomnieć pierwsze doznania erotyczne, ale nic nie znalazłem. Chciałbym w tym stanie o czymś innym myśleć, nie o swojej byłej dziewczynie - już wolałbym o niczym nie myśleć. Pozdrawiam.

Gość gość
Amator_ a ty w ogóle to r*****eś już czy do sikania masz?

Gość gość
ja twoja dziewczyna cię nie podnieca znajdz sobie lepsza

Gość Amator_
"no bo pierwsze doznania zawsze pozostają w głowie" a żebym to ja wtedy wiedział...

Gość gośćgość
Właściwie to NICZEGO nie da się tak po prostu wymazać z głowy, a im więcej będziesz o tym myśleć, to tym bardziej będziesz pamiętać.

"Mielenie jęzorem", jak rozumiem spaliłeś pocałunek kompletnie i chcesz o nim zapomnieć. ;) Litości, to było dziesięć lat temu. Nie chcesz chyba napisać że twój, "podwyższony temperament", to szarpanie własnej skóry...

Gość Amator_
Witam, dziękuję za posty. Podwyższony temperament czyli bieganie po mieście mimo woli, dość często i szukanie seksu w oczach, ustach, makijażu, piersiach, nogach i biodrach. To samo robię w kościele. Dziewczyn kilka do mnie przychodziło od tamtego czasu lecz z żadną poza drobne gesty czułości z ich strony nie wychodziliśmy. Z jednej strony to jakieś życie, z drugiej te nieszczęsne, przypominające się pocałunki... Pozdrawiam.

Gdzie pierwszą zasadą jest to że się o nim nie mówi. :D Daj spokój nie widzisz że chłopak jak do tej pory nie był tylko w bibliotece a tam bywają największe niewiniątka i do tego jak się całują :D

Można też zastosować metody z „Mechanicznej pomarańczy", skuteczne na większe dewiacje. Lubisz Beethovena?