Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutaskaaa

pytanie do mężczyzn

Polecane posty

Gość smutaskaaa

Mamy po 30 lat mieszkamy z sobą ponad pół roku. Klotnie byly jak w kazdym zwiazku ale najgorsza byla o moje niepoprawne relacje z jego jednego z rodzenstwem i jego brakiem wylewnosci. Czulam czasem ze on mnie nie akceptuje bo nie mowil mi prawie nic o uczuciach. Atmosfera narastala az wybuchla. Powiedzialam zeby sie spakowal i tak zrobil - wtedy powiedzial ze mu zalezy i wyszedl. Juz na nastepny dzien zalowalam - zadzwonila spotkalismy sie - mowil ze mu zalezy, ze mysli ze damy rade tylko chce czasu. Po tygoniu zadzwonilam i uslyszałam zalezy mi, chce by było dobrze, nie chce tego kończyć ale tydzień przemyśleń był na nie potrzebuje jeszcze przemyslec wszystko. Od paru dni milczy bo potrzebuje czasu na myślenie. Wytłumaczcie mi to jak moze komus zależec a nie chce tego naprawic tylko myslec - trwa to miesiąc.

Gość po co introwertyka
zmuszasz do wynurzeń?

Gość po co introwertyka
albo akceptujesz czyjąś naturę albo szukasz kogoś innego

Gość smutaskaaa
Zastanawiam się co może przynieść to milczenie. Czy można to jakoś naprawić, tylko żebym ja wiedziała co w jego głowie siedzi :-(

Gość po co introwertyka
nie naprawisz go bo nic mu się nie posuło

Gość smutaskaaa
Nie chodzi mi o niego. Tylko czy związek można naprawić. Czy jak facet milczy tyle czasu to może to pozytywnie się zakończyć?

Gość Gość nr 45678
Daj sobie z nim spokój. Skoro się tyle nie odzywa, to już się nie odezwie, bo mu nie zależy.

Gość smutaskaaa
Odzywa się twierdząc, że potrzebuje dalej czasu

Gość Gość nr 45678
No skoro się odzywa, to może są jeszcze jakieś szanse. Więc życzę, aby się Wam udało!