Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateo1992

jestem grubym frajerem

Polecane posty

Gość mateo1992

witam mam 21 lat i waże 115 kilo nie mam znajomych ,kolegów wszyscy się ze mnie naśmiewają że jestem frajerem i lamusem od pewnego czasu jestem w stanie depresyjnym próbuję się odciąć od ludzi chce się poświecic tylko pracy po prostu straciłem chęć do życia chciałbym to zmienić mieć jak moi rówieśnicy kolegów znajomych,chciałbym gdzieś jechać na weekend w góry na wakacje ale nie mam z kim nawet dziewczyny niem i nigdy jeszcze nie miałem nawet nie wiem jak i o czym rozmawiać z kobietą jestem totalnie załamany proszę o pomoc

Gość gość
Cześć, oczekujesz wsparcia, pomocy, nie masz znajomych, przyjaciół, dziewczyny, nie ma kto Ci pomóc, bo prawda jest taka że jedyną osobą która może coś zmienić w Twoim życiu jesteś Ty sam. Jesteś kowalem własnego losu nikomu nie będzie zależało na tym abyś miał fajne życie towarzyskie, znajomych, dziewczynę. Musisz sam zawalczyć o swoje, skoro masz kompleksy w postaci zbyt dużej wagi, nie ma nic lepszego jak schudnąć, nie licz na to że wszystko przyjdzie samo i szybko, bo przyjdzie z ogromnym bólem i wysiłkiem, ale sam musisz przełamać pewne schematy aby dążyć do lepszych dla siebie czasów.