Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem ciekawa co wy na to

Polecane posty

Gość gość

byłam w tym roku w Jastrzębiej Górze na wczasach i widziałam na plaży jak laska karmiła niemowlę piersią - ok. Ale jak odstawiła dziecko to od razu sięgnęła po puszkę i piła smacznie piwko. Jestem ciekawa waszej reakcji ? Popieracie czy potępiacie ?

Gość gość
moze dziecko potem lepiej spi :)

Gość gość
Ja rozmawiałam z lekarzem na ten temat. Piwo zaraz po karmieniu można spokojnie wypić, bo w 3h alkohol zostaje wydalony z organizmu.

Gość gość
ja przez okres karmienia alkoholu nie ruszałam wcale, jakoś nie wyobrażałam sobie żeby wypić choćby piwsko a potem z oddechem piwnym przytulać maluszka nie mówiąc już o karmieniu... moje dziecko ma dziś półtora roku i jakoś nadal opieka nad dzieckiem wyklucza u mnie alkohol.

Gość pytanie do przedmówczyni
bo pewnie nie przepadasz za alkoholem i nigdy za dużo nie piłaś. Mam rację ?

Gość dzika mewa
Ja byłam na wczasach w Międzyzdrojach i widziałam jak facet na oczach wszystkich (wypity w tym starszy ) całował (wszędzie!) swoją leżącą obok niego babkę po czym klęcząc na kolanach wyciągnął swojego wacka i zaczął sikać.Usiadł na tym mokrym pisaku i niby nic nadal zajmował się swoją panią. haha

Gość gość
wcale się nie dziwię, że polacy przodują w alkoholowych statystykach i mamy tak wiele wypadków pod wpływem alkoholu skoro nikt takim odpowiedzialnym rodzicom nie zwraca uwagi.