Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turystka91

Jadę do Korei Północnej proszę o rady

Polecane posty

Gość turystka91

jadę tam, jestem z tego zadowolona bo chciałam, ale mam pewne dylematy, może są trochę głupie, ale wolę się kogoś poradzić: 1. używam paru południowokoreańskich kosmetyków, zastanawiam się jeśli wezmę je ze sobą czy ktoś to zauważy i czy może to być jakoś negatywnie odebrane? 2. mam parę baardzo krótkich spódniczek(nie widać w nich tyłka, prawie widać ;P) siostra stwierdziła w żartach, że jak w takiej tam wystąpię to mnie zamkną za demoralizowanie obywateli. Żarty, żartami, ale na serio, czy raczej nie powinnam takich ubierać? Na zdjęciach nie widziałam żeby tamtejsze kobiety takie nosiły i nie wiem czy to wypada.

Gość gość
a wiesz, że twoja siostra cię tu cały czas obsmarowywuje? :D

Gość turystka91
nie sądzę, raczej wątpię żeby moja siostra tu wchodziła :D

Gość gość
to co, sama sobie pociskasz udając własną siostrę? :D

Gość gość
po c***a tam jedziesz jak nawet nie znasz tamtej kultury i zasadach tam obowiazujacych? tak jak jedziesz np do Indii i musisz miec odpowiedni strój tak tez i tam..;/ wgl przeciez tam turysci wolno nie chodza tylko sa oprowadzani prze "przewodnikow"

Gość gość
mozesz brac co chcesz bo z tamtejsza ludnoscia i tak nie bedziesz miala kontaktu, wozic Cie beda tajniaki do wybranych miejsc, obserwujace Cie 24h/dobe. Bylam tam kilka lat temu jako reporter, generalnie mocne przezycie.

Gość turystka91
hehe :D Ostatnim razem byłam na tym forum chyba z rok, 1,5 roku temu :D wtedy jeszcze niektórzy odpowiadali tu normalnie

Gość turystka91
Wiem, że są przewodnicy, wiem jak wyglądają wyjazdy tam(będę mieć kontakt z miejscową ludnością, ale nieważne). Pytam się tylko o Wasze zdanie co do tych dwóch punktów.