Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariowanaa zakochanaa

co sadzicie o chodzeniu na solarium

Polecane posty

Ja chodze, ale rzadko, w ciagu pol roku bylam 10 razy ; ) ale chodze na 10 min. Czuje sie duzo bardziej atrakcyja. Moj chlopak twierdzi ze mi to nie potrzebne, i po co mi to. Ale nie chodzi o mnie. Co wy myslicie na temat chodzenia do solarium, na jak dlugo, jak czesto i takie tam? ;)

Gość gość
Dla mnie to totalny obciach. A przede wszystkim jest to niezdrowe i szkodliwe dla skóry.

Czemu obciach? Ze nie zdrowe i szkodliwe to okej, moge sie zgodzic. Ale obciach?

Gość viola232353
Ja tam nie mam nic przeciwko. Ale niektore laski ostro przesadzaja :/ ale z drugiej strony szkoda skory, ale to juz jest kazdego indywidualna sprawa. Jak kto lubi ;)

Gość marianka mi tu chodzi
dla mnie też synonim obciachu. nie chodzę.

Gość dzakina
Nie chodzę. Jeszcze czerniak mi do kompletu potrzebny ;( Zresztą widać, że dziewczyny które chodzą na solar mają dużo brzydszą cerę

Gość viola232353
Ale dlaczego obciach? Tego nie moge zrozumiec

Gość gość
Myślę, że to kompletna głupota. Poczytaj, jak promienie UV przyspieszają starzenie, chcesz za 10 lat wyglądać jak własna babcia?

Gość viola232353
Wiem ze postarza, ale ja nie chodze czesto, wrecz bardzo rzadko

Gość gość
bo tam sama patologia chodzi. niestety solara jest dzis kojarzona z tandeta

Czemu patologia? Ja tak nie uwazam. Chodzi tam wiele porzadnych dzoewczym

Gość gość
Obciach,obciach,obciach!!!!! Każda mocna opalenizna (nie tylko z solarium) to ZERO klasy!!! I rzeczywiście mocna opalenizna,zwłaszcza z solarium kojarzy mi sie z tandetnymi kobietami.

Gość gość
no wies i tyle zero klasy , poprostu to moze bylo fajne kiedys i tyle kaza opalenizna jest tandetna i wisiacka w dzisiejszych czasach to swiadomosc zagrozne-czerniak , starzenie skory zmary itp chyba tylko debil chodzi i mysli ze dobrze wyglada/ w niektorych krajach ja np szwecja i irnan nie ma czegos takiego jak solarium i dobrze slince tak samo zkodliwe ttlko filtry i cien

Gość gość gość
Ta solarium rakotwórcze, ale jak myjesz się i smarujesz kremami z substancjami ropopochodnymi i samymi konserwantami to na pewno raka od tego nie dostaniesz...

Gość gość
Smiejecie sie z solarium, a wlasnie jest koniec wakacji i widze na ulicach ile osob jest przesadnie opalonych na ciemny brąz. Pewnie nie raz byli oparzeni i schodzila im skóra. Dlatego bezpieczniej jest opalac sie w solarium, jak juz ktos musi, tym bardziej ze w solarium jest tylko promieniowanie UVA, a na sloncu dodatkowo UVB.