Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niemowle mocno wciąga brzuszek martwie się

Polecane posty

Gość gość

czy to dla zabawy czy coś jest nie tak ..? zaczelo sie wczoraj podczas kapieli ,gdy dla zabawy polewałam jej pepuszek woda, a dzisiaj robi tez tak w ciagu dnie... zaczeło mnie to niepokoic

Gość gość
nikt nie pomoże ?

Gość gość
trudno coś powiedzieć u moich dzieci tak nie było, poprostu obserwuj, jeżeli cokolwiek będzie cię niepokoiło masz prawo zawsze zapytać lekarki rodzinnej albo skontaktuj się z położną tą co przychodzi do domu to jej praca więc na pewno ci pomoże, a telefon do swojej położnej znajdziesz w przychodni, czasem takie wciąganie może mieć związek z oddechem

Gość gość
niemowlaki które mają problem z oddechem tak łapczywie chwytają powietrze i wtedy brzuszek bardzo się zapada podczas oddychania

Gość gość
lepiej to skonsultuj z lekarzem

Gość gość
Jak zwykle panikary i przewrażliwione mamuśki się odezwały. Moja córka też wciągała tak brzuszek i nie miała problemów z oddechem!wy chyba nie wiecie jak wygląda niemowlak który nie może oddychać

Gość gość
corcia ma 6 msc, byłam z tym na pogotowniu...lekarz stwierdził ze albo to taka forma jej zabawy albo ma skurcze... usg nie zrobili , musze isc do swojego pediatry po skierowanie...

Gość gość
uppp i jak?