Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża czy coś innego

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny. Szukałam w internecie odpowiedzi na pewne pytanie ale nigdzie jasnej nie znalazłam. Postanowiłam że zadam pytanie na jakimś forum. Wczoraj dostałam okres, tydzień po spodziewanym terminie[wmawiałam sobie,że to przez stres, w końcu narzeczony poprosił o błogosławieństwo moich rodziców]. Zawsze miałam jak w zegarku co 24 dni. I zawsze od pierwszej miesiączki miałam bardzo obfity,że musiałam zmieniać podpaski co godzinę. Teraz mam takie jakby lekkie plamienie, że mogła bym przeżyć na samych cieniutkich wkładkach. Nie mam pewności czy to może być ciąża czy też tylko moje urojenie, bo z przyszłym mężem staramy się od 5 miesięcy o maleństwo. Czy mogę mieć chociaż mała nadzieje że jestem w ciąży?

Gość gość
Kobieto!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zacznij od jakichkolwiek testów....zanim zadasz pytanie.... co my wróżki?????????????

Gość mala Dorotka
chyba to cionza jest

Ciężko dać Ci konkretną odpowiedź. Mało napisałaś, i nie da się jednoznacznie powiedzieć czy tak czy nie, lekarzem też nie jestem. Zauważyłaś może jeszcze jakieś zmiany w swoim organiźmie? Ostatnio także dużo czytam na temat ciąży, i objawów jej :)