Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc nr 3

Moja opinia o niektorych osobach z forum poza Polska

Polecane posty

Gość gość
Wlasnie Polactwo stara sie byc wiekszym/lepszym anglikiem od rodowitego anglika. Dziwne ze Anglik mieszkajacy np w Szwecji nie udaje Szweda tylko jest soba i mowi glosna ze jest Angolem. Dlaczedo sie tak wstydzicie korzeni ? To wlasnie jest buractwo.

Gość gość
Bo Polak zawsze krytykowac musi. 90% ludzi z Polski taka jest. Zeby spedzili ten czas na czytanie ksiazek, chodzenie do robili jakis self-development jaki bylibysmy pieknym spoleczenstwem. A Tak, wolimy zrzedzic, marudzi , obrazac i wyzywac. Struci do szpiku kosci odpady ludzi. Zale miejscie do siebie do nikogo innego, to wasze zycie i wezcie sie za robote. ----------------- tup dalej nozkami, rozkosznie wygladasz jak sie zloscisz usmiech.gif dla debilki nie do wyobrazenia ze po 30 latach pobytu za granica mozna perfekt pisac i mowic po polsku, ograniczona idiotka. - nie idiotka bo jestem facetem. Nierozumiem dlaczego mnie obrazasz bez powodu. Kazdy ma prawo do wlasnego zdania, idiotko. iZastanawia mnie jaki masz poziom jezyka obcego ale jesli znasz go biegle i uzywasz go codziennie nonstop to nie ma mowy zebys mowila po 30 latach rownie poprawnie po polsku chyba, ze masz niezwykly dar do jezykow.

Gość gość
Obrazac to ty zaczales, wiec nie zostaje ci dluzna, moja milosc chrzescijanska ma swoje granice. Poza tym, jesli chodziles do szkol, na studia i tam wylacznie w jezyku obcym musiales wyrazac swoje zdania i mysli to dochodzisz do perfekcji, prawda ? A polski byl pielegnowany w domu, to cala tajemnica.

Gość gość
Ps, I jestem tu niejedna, wszyscy moi znajomi z PL, stara emigracja, mowia perfekt w dwoch jezykach, co tu tak dziwi ??? Nie rozumiem.