Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwne zachowanie faceta

Polecane posty

Gość gość

Prosze o odp. Pisałam z fecetem od konca czerwca. W polowie lipca poszedl na wesele, na ktore zaprosil kolezanke. Ok. mys nie znalismy sie, nie chodzi mi o to. Przed weselem spotkalismy sie, udane spotkanie od tego czasu bardzo cieplo rozmawiamy przez tel.piszemy...Sa jakies nadzieje, plany. I az odkrylam,ze wrzucil na swoje konto zdj. z ta kobieta pod koniec lipca. Podobno mu sie ...zdj.podoba. nie rozumiem, skoro co do mojej osoby ma plany, a pokazuje zdj z ta kobieta w tancu w dziwnej sytuacji(blisko,niby rozmawiali), to jak mam to rozumiec? formalnie nie jestesmy jeszcze razm,ale chwalic sie zdj. z osoba co nieby nie ma sie co do niej zamiarow...Nie pojmuje, prosze o rade.

Miałam podobną sytuację przed chodzeniem z moim chłopakiem. Spotykaliśmy się , a on poszedł na wesele do swojej rodzonej siostry z inną panienką ktorą poznał na internecie. Czasem facet mówi że ma plany co do Twojej osoby, ale nie jest pewien czy coś z tego wyjdzie. Mimo wieku faceci to trochę takie duże dzieci. Najlepiej zapytaj się jego wprost dlaczego wstawił to zdjęcie, i czy ma jakieś większe plany co do Twojej osoby, czy jest to dla niego tylko przelotna znajomość . Ja po tamtym weselu wyskoczyłam z grubej rury bo zachowal się nie odpowiednio według mnie, i wyjaśnił że nie wiedział że aż tak zaangazowałam się w tą znajomość, od tamtej pory jesteśmy ze sobą już ponad 2 lata :)

Gość gość
Carolaina- ale jak mozna wstawić zdj. co niby do tej kobiety nie ma się zamiarów? Do mnie niby ma. znajomi na fejsie mu gratulują, no jak ja się czuję???:(

Gość gość
Moze ktos jeszcze cos dopisze?

Gość gość
po pierwsze to nie to forum co trzeba., A po drugie ile Ty masz lat dziewczynko, że takie "OGROMNE" życiowe problemy masz?