Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny zagladnijcie

Polecane posty

Gość gość

Mam kolezanke ktora podejrzewa ciaza. Zaczela drastycznie sie odchudzac przed pojsciem na weselem czy nie doprowadzi to do poronienia???? Mrtwie sie o nia. Zbija mnie z tropu ze wszystko bedzie ok

Gość gość
na głupotę nie ma lekarstwa. jak jej nie zależy to jej sprawa

Gość gość
odchudzanie w ciazy to nie jest dobry pomysł,ale jak jest ciąża zdrowa to nie tak łatwo ją poronić

Gość gość
głodówka moze przyczynic sie do poronienia?

Samej ciąży takie krótkotrwałe odchudzanie nie jest w stanie zaszkodzić bo dziecko i tak korzysta z "zapasów" i dziecku bardzo długo nie zabraknie. Za to koleżanka szkodzi sobie, swojemu zdrowiu i samopoczuciu najbardziej bo dziecko i tak sobie zabierze co jest a ona może doprowadzić sie do anemii, skrajnego wyczerpania...i na pewno wszelkie ciążowe dolegliwości będą dla niej bardziej odczuwalne przy osłabionym organiźmie. Żeby zaszkodzić dziecku tzn płodowi musiałaby jeszcze długo sie ostro odchudzać

Gość gość
ona całymi dniami praktycznie nic nie je a przy tym robi ciezkie wysilki bo pamaga

Gość gość
Sama glodowka ciazy nie zaszkodzi bo dziecko witaminy i inne skladniki i tak i tak sobie wezmie :) co do wysilku fizycznego to jesli do tej pory calymi dniami lezala to owszem chyba moze ale jesli prowadzila aktywny tryb zycia-szanse sa znikome. Zaszkodzi sama sobie, ja sie nabawilam anemii ale nie przez glodowke a przez to ze jadlam same piersi z kurczaka-na nic innego patrzec nie moglam potem wyratowaly mnie dopiero tabletki, szkodzi sobie nie dziecku :)

Gość gość
pomaga nna gospodarstwie i targa ciezkie rzevzy ze az patrzec nie moge. Moze doprowadzic to do czegos??