Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on chciałby mieć ślub i dzieci z kimś innym niż ja

Polecane posty

Gość gość

Jestem z moim partnerem od kilku lat. To dobry człowiek. Z tego, co wiem, nigdy mnie nie okłamał. Zawsze mi pomaga, dzielimy się obowiązkami domowymi. Jest lojalny w stosunku do przyjaciół i rodziny. Jeśli chodzi o kwestie ślubu, to on nie chce go brać, gdyż uważa, że nie jest do niczego potrzebny. Ale każdą kolejną dziewczynę swoich braci czy kuzynów nazywa "bratową", pyta, gdzie ich "żona" - nawet jeśli oni też nie mówią o ślubie. Mnie tak nie nazwał nigdy. Kolejna sprawa. Nie lubi dzieci i nie chce ich mieć. Ale bawi się z dziećmi brata i przyjaciół, widać, że sprawia mu to radość, nie irytuje. Czy wobec tego mogę przypuszczać, że tak naprawdę chciałby wziąć ślub i mieć dzieci, ale nie ze mną?

Gość gość
jak najbardziej!

Gość gość
Myślicie że jego zachowanie właśnie na to wskazuje?

Wasze wzajemne uczucia mają chyba umiarkowane temperatury, co? Tak to wygląda z opisu. Może do niego dotarło, że nie jesteś tą odpowiednią i teraz czeka, aż to dotrze do Ciebie?

Gość gość
Od samego początku mówił, że nie chce mieć dzieci, więc nie mogło dopiero teraz do niego dotrzeć, że jestem niewłaściwą osobą. Ja go kocham, ale jestem typem raczej zimnym i refleksyjnym, zawsze taka byłam. On zabiegał o mnie kilka lat, teraz dba o mnie, np. robi mi romantyczne niespodzianki, zostawia miłosne liściki. Utrzymuje mnie teraz, bo nie mam pracy :( Wydaje mi się, że mnie kocha. Zastanawia mnie jedynie ta sprawa ślubu i dzieci.

Gość gość
Mój były był taki sam.. identyczna sytuacja.. on nie chciał że mną taką prawda.. teraz mam faceta który chce dzieci i ślub.

Gość gość
A on wziął z kimś ślub i ma dzieci?