Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamana92

Jak pozbyc się tych blizn

Polecane posty

Gość Zalamana92

Mam już od lat białe rozstępy, nic z tym nie robiłam i teraz cierpię.. plusem jest to że aż tak się nie rzucają w oczy z jakiejś odleglości, ale np z bliska już są widoczne. Wstydzę się ich, kremy juz mi żadne nie pomogą, bo nie są one czerwone. Laser odpada, bo to kosztowne, myśle nad kosmetykami jakimiś. Jakieś konkretne nazwy byście mogli mi podać, którymi bym mogła je zakryć? już szukałam takich tematow w googlach, ale tam pisalo jedynie ze zakryć można kosmetykami jakieś przebarwienia o kolorach ciemniejszych od skóry! pomóżcie, jak zakryć białe rozstępy!?

Gość gość
A jak myslisz?? nie da się pozbyć,nic w necie nie piszę,bo skroro laser nie,kremy nie,to w jakis sposób chcesz z nimi walczyć?? co mamy Ci powiedziec boshe co za debilka

Gość gość
Fake radiowe w połaczeniu z mezoterapią igłową - ale jak wierzysz w kremiki to nigdy sie nie pozbeziesz rozstepow

Gość Zalamana92
chyba napisałam wyraźnie o kosmetykach, pytam o jakieś podkłady które mogą zakryć, czy ty masz mozg dzieciaku? Jak się nie znasz to sie nie wypowiadaj, bo aż cisnienie sie podnosi.