Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyłysieję chyba

Polecane posty

Gość gość

lecą mi włosy, najwiecej przy myciu, czasem jest to mniej czasem wiecej niz 100 włosów ale jak codziennie wypada coś ok. tylu włosów to po miesiącu wypadnie mi ich ok 3000 wiec raczej bedzie to widoczne :(

Gość gość
ponoć zdrowy człowiek traci dziennie ok 100 włosów i jest to zjawiskiem naturalnym

Gość gość
to ściema chyba przecież 100 włosów to jest dużo i od razu widać by było przerzedzenie. co z tego ze odrastaja skoro rosna ok. 1cm na miesiąc?

Gość samiec alfa 91
Ja tracę od 3 do 10, skrupulatnie liczę podczas mycia i obserwuje w ciągu dnia czy nic nie wypada. :classic_cool:

Gość gość
możecie się śmiać ale ja kiedyś policzyłam i wyszło mi ok 500 czyli 5 x wiecej ale nie wylysialam, dziw mnie bierze ze mam tyle kudlow ale boje sie ze wkoncu wypadna wszystkie

Gość gość
poszukaj w internecie to zobaczysz ze 100wlosow dziennie to norma, w ich miejscu rośnie już nowych 100 i tak w koło

Gość gość
mam na głowie coś ok. 100 000 włosów, skoro miesięcznie może wypasć normalnie 3000 włosów to podzielę 100 000 przez 3000 i wychodzi, że na wyłysienie potrzeba ok. 33 miesięcy czyli prawie 3 lata :classic_cool: w tym czasie ciągle wyrastaja nowe włosy i jeżeli rosną 1 cm na miesiąc to przez te prawie 3 lata urosną ok. 33 cm więc to dużo. Można przyspieszyć porost włosa i wtedy moga rosnac np. 2 cm na miesac wtedy przez te 3 lata urosną nam ponad 60 cm włosy :classic_cool:

Gość gość
kup kozieradkę, olej rycynowy i w skalp codziennie przez 2 miesiace