Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szuflada na genitalia

Policjanci w Polsce sa tak brutalni jak SS w czasie II wojny swiatowej

Polecane posty

Gość Szuflada na genitalia

„Ten, do którego zwracali się »naczelniku «, wydawał polecenia, że mamy być uciszeni, abyśmy nie krzyczeli”. „Wypowiedział do mnie takie słowa, że oni są takimi samymi bandytami jak my, z tym że oni działają w imieniu prawa, a my przeciwko niemu” "Nawet jak się zacząłem przyznawać, byłem bity. Przewrócili mnie na plecy, położyli na twarz ręcznik, zaczęli delikatnie lać wodę wokół głowy, za chwilę wszedł naczelnik i powiedział, żeby mi doj***ć po raz ostatni i żeby mi do głowy nie przyszło wycofywać wyjaśnień u prokuratora, bo i tak dostanę sankcję w Siedlcach, a oni będą mnie cały czas brać na przesłuchania" „Leżąc na podłodze, słyszałem, jak przesłuc**ją Jędrzeja. Przez dłuższy czas się nie przyznawał i oni go bili. Jędrek krzyczał, błagał, żeby nie bili, potem słyszałem, jak kazali mu siadać na biurku i wkładać jądra do szuflady, słyszałem też, jak oni mu ubliżali, mówiąc do niego »ciota «” "Ten, co wszedł, odchylił mi głowę tak, że leżałem jednym uchem na linoleum, a na drugie mi nadepnął. Stojąc nade mną, zaczął mnie rytmicznie uderzać pałką w czubek głowy. Słyszałem, jak w pokoju obok Jędrek jest rażony prądem i krzyczy. Leżałem twarzą do ziemi, policjant podszedł do mnie, zdjął mi spodenki krótkie, majtki ściągnął na wysokość butów, wziął butelkę po coca-coli i zaczął polewać wodą, woda poleciała mi na genitalia, powiedział, że zaraz zostanę rozdziewiczony, dołożył paralizator do jąder i go włączył" Zeznania ojca Jędrzeja: "W czasie bicia syn miał usta zaklejone taśmą" Policja pobiła go i zmarł dobę później. Bili, razili paralizatorem, polewali wodą, zaklejali usta taśmą. Jeden z zatrzymanych popełnił samobójstwo. A Siedleccy policjanci: młodsi aspirant Jarosław K., Adam Ch. i Grzegorz P. oraz starszy sierżant Grzegorz R. nadal pracują w policji.

Gość gość
Masz z tym jakis problem?

Gość gość
Ja nie rozumiem czemu się dziwić? Przecież policja w Polsce składa się z psychopatów, sadystów, bandytów i zbrodniarzy, którzy różnią się od tych w więzieniach tylko tym, że chroni ich blacha, pałki i pistolety. Każdy policjant w Polsce to bandyta w mundurze, który by na cywilizowanym Zachodzie nie mógł nawet marzyć o zostaniu policjantem. To co się dzieje w Polsce jest przerażające! Bandyci rządzą tym krajem! http://www.youtube.com/watch?v=Mw_Rztx0xzw 🖐️

Gość miidiaa
straszne :(:(:(

Gość gość
SB za komuny tak nie torturowalo ludzi.