Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mąż rozczarowany

moja żona to jednak nie jest to

Polecane posty

Gość mąż rozczarowany

poznałem na czacie fantastyczną kobietę, wygadaną, pracującą, mającą własne zainteresowania i własne zdanie czyli zupełne przeciwieństwo mojej żony. Czy warto ryzykować i rozwieść się?

Gość gość
na czacie? Nie czatuję ale zdarzyło się w życiu, na czacie wszystko wydaje się takie interesujące, nie ryzykowałabym, poznaj ją a na to potrzeba wiele czasu i obowiązkowo wspólnego zamieszkania :D

Gość one way ticket
twoj wybor twoja odpowiedzialnosc za wybor

Gość gość
wiem że faceci są łatwi do zmanipulowania ale że do tego doszło że przez czat już to można osiągnąć to masakra jakaś.... a potem wraca taki jeden za drugim na kolanach do żony bo okazuje się że ta inna przedstawiła swoją super ekstra wersję 'na sprzedaż' a tak naprawdę to taka sama 'baba' jak jego żona albo i gorsza....

Gość gość
Rozwiedz się,taki palant prędzej czy pózniej pójdzie na lewiznę...Więc uwolnij swoją żonę od siebie czyli głupka. P.S odejdz od żony nim się spotkasz z tamtą z czatu...

Gość gość
widocznie czegos Ci brakuje skoro zajrzałes do czatu i szukałes czegos nowego. Tylko moze to Ty przestałes adorowac swoja żonę i jej braknie juz sił na bycie dobrą żoną...ciekawe jak Ty byś sie czuł jakby żona szukała kogoś "ciekawszego” na czacie bo mąż wydał jej sie mało interesujący...

Gość mąż rozczarowany
spotykam się regularnie z tamtą z czatu nie jestem taki dziwny by zakochiwać się w kimś wirtualnym:)

Gość mąż rozczarowany
"Tylko moze to Ty przestałes adorowac swoja żonę i jej braknie juz sił na bycie dobrą żoną...ciekawe jak Ty byś sie czuł jakby żona szukała kogoś "ciekawszego” na czacie bo mąż wydał jej sie mało interesujący..." moja żona się mnie zmieniła, kiedyś mi to odpowiadało, ale chyba wydoroślałem

Gość gość
jesli tak to zachowaj sie jak facet i odejdz od żony a nie na dwa fronty. Bo dopiero bedzie masakra jak zona sie dowie co wyprawiasz za jej plecami...

Gość mąż rozczarowany
"jesli tak to zachowaj sie jak facet i odejdz od żony a nie na dwa fronty. Bo dopiero bedzie masakra jak zona sie dowie co wyprawiasz za jej plecami..." czyli jednak radzicie odejść, no to chyba tak zrobię, na razie moment jest trochę nieodpowiedni

Gość gość
Tak odejdz, po co zona ma miec takiego idiote jak ty za męza.

Gość mąż rozczarowany
nie jestem idiotą

Gość mąż rozczarowany
dlaczego jestem idiotą?

Gość gość
skoro lecisz na dwa fronty to nie wiem jak mozna Cie nazwać.Skoro masz odwagę zeby zdradzać żonę to i miej zeby jej jej o tym powiedzieć i odejść. Faceci to jednak nie maja sumienia. A dzieci masz??

~~ skoro lecisz na dwa fronty to nie wiem jak mozna Cie nazwać.Skoro masz odwagę zeby zdradzać żonę to i miej zeby jej jej o tym powiedzieć i odejść. - Zgadzam się w 100%

Gość gość
jak pytasz czemu jestes???to chyba nie rozumiesz tego co robisz...

Gość gość
jak pytasz czemu jestes???to chyba nie rozumiesz tego co robisz...

Gość gość
"moment nieodpowiedni ”??????a czy na cos takiego jest kiedys odpowiedni?????

Gość mąż rozczarowany
dzieci w drodze

Gość gość
Nie widzicie, że facet se z was żarty stroi?

Gość gość
kiedyś bylam na wycieczce był tam znajomy kolegi,zostawil w swoim miescie ciezarna,mial zal ze za mało się nim interesuje,na tym wyjeździe pieprzyl się codziennie z jakas laska z netu,swiat jest dziwny

Gość gość
Niech powie żonie - to zobaczy jaka nagle wygadana się zrobi ..Jemu w związku wieje nudą więc szuka adrenalinki .Na 100 % będziesz zabawką tej "interesującej" pobawi się i kopnie w kuper ( ona może mieć każdego a nie ciotę zdradzającą żonę ) Będziesz chciał wrócić do tego spokoju i mam nadzieję ,że twoja żona będzie szczęśliwa z kimś innym...

Gość anna30lat
Ja naprawde nie rozumiem po co oszukiwac. Jestem po rozwodzie sama i robie co chce i nikogo nie krzywdze. pozdro

Gość mąż rozczarowany
czy tylko kobieca zdrada jest usprawiedliwiona?

Gość gość
zona w ciąży pewnie nieatrajcyjna bo jej sie trochę przytyło do tego huśtawka nastroju i od razu trzeba kogoś innego sobie poszukać. A to nie wiesz co to znaczy małżeństwo i co sie z tym wiąże nie no odbił do kwadratu...zostawić i problem z głowy...czego ty na forum szukasz????dodatkowych wrazen czy coo???bo na pewno nie porady co ja biedny mam zrobić....

Gość gość
zona w ciąży pewnie nieatrajcyjna bo jej sie trochę przytyło do tego huśtawka nastroju i od razu trzeba kogoś innego sobie poszukać. A to nie wiesz co to znaczy małżeństwo i co sie z tym wiąże nie no odbił do kwadratu...zostawić i problem z głowy...czego ty na forum szukasz????dodatkowych wrazen czy coo???bo na pewno nie porady co ja biedny mam zrobić....