Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mąż rozczarowany

moja żona to jednak nie jest to

Polecane posty

Gość gość
poznales na czacie? nie doczytalam do konca , czy ja juz spotkales. Zapamietaj, im dluzej mamy znajomosc przez internet tym bardziej idealizujemy osobe po drugiej stronie. Pozniej zaden czlowiek nie jest w stanie dorownac wyobrazeniom. Te rozmowy nie sa nic warte , poki sie nie spotkacie. Aczy ty przynajmniej masz pewnosc , ze piszesz do kobiety ?

Gość gość
Wstydzic sie powinienes ze jej tak zycie marnujesz!! Dziecku z reszta tez! jak zostawisz ja teraz nic dziecku nie zaszkodzisz. zaszkodzisz dopiero gdy sie dowie ze ma ojca idiote! takie dzieci z rozsypanych rodzin sie tna maja pozniej zepsuta psychike. na interenecie nie jedna kobieta bawi sie zajetymi mezczyznami by im zycie psuc.

Gość gość
Dokładnie. Zgadzam się z Gość z 14:09. Powinieneś napisać tej Pani,że nie jesteś sam i zakończyć znajomość.Próbować naprawić relację z żoną. Dziecko później nie będzie miało prawidłowego wzoru faceta nie będzie potrafiło nikomu ufać.wiem coś o tym...

Gość mąż rozczarowany
miałoby wzór normalnego faceta gdyby nie chore prawo

Gość gość
Co masz na myśli pisząc chore prawo?

Gość gość
:mąż rozczarowany, ty nie jesteś żadnym wzorem, jesteś podróbą człowieka marnującym życie innemu człowiekowi

Gość gość
ja majac 17 lat wiem jakie moga byc skutki jechania na dwa fronty, ty na pewno jestes starszy i nie umiesz sobie wyobrazic na spokojnie jak to moze wygladac?! jak to wyglada co siebie zrobisz? w oczach dziecka i zony ktora ci ufa?? pomysl jak dojrzaly facet!

Gość gość
To ty P?

Gość gość
heheeh- przecież ten temat to prowokacja jakiejś idiotki :D żaden facet nie potrzebuje baby, która na każdy temat będzie miała 'własne zdanie' (oczywiście zupełnie inne niż On) i jeszcze na dodatek będzie 'wygadana' żałosne prowo :D 🖐️

Gość gość
ale ta baba z czatu to desperatka,no żeby się z byle d*pkiem z czatu spotykać do tego żonatym, dzieciatym, to trzeba być zerem dla swojego targetu, a tu trafił się jeleń ha ha ha

Gość gość
co za c**j :o 🖐️