Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość petuniaaa5

Którego wybrać

Polecane posty

Gość petuniaaa5

Z Łukaszem byłam dwa lata. Dwa cudowne lata. niczego mi nie brakowało poza... szaleństwem. on nie pił nie palił, na imprezach rzadko kiedy się bawił. był spokojnym człowiekiem który lubi mieć wszystko zaplanowane. a ja? spontan, spontan i jeszcze raz spontan. uwielbiałam rozrywkowe życie. Cała ja. po roku zamieszkał u mnie i moich rodziców. Było na prade świetnie . wkurzało mnie tylko to, że za każdym razem poprawiał po mnie DOSŁOWNIE WSZYSTKO to jak sprzątałam, coś leżało nie na swoim miejscu.. cóż kwestia przyzwyczajenia. od dawna szukałam pracy i wreszcie znalazłam ją ! no ale.. tam poznałam michała. cudowny facet . Widziałam w nim siebie. Nie byliśmy tacy sami ale podobni. Wspólne zainteresowania, ale inne też mieliśmy, podobny styl życia ale on jest bardziej rozsądniejszy. Pewnego dnia przyjaciółka zaprosiła mnie i łukasza na grila. Łukasz z racji tego , że nie przepadał za nią został w domu a ja pojechałam sama. był tam michał. Długo rozmawialiśmy. zresztą przed grilem często się spotykaliśmy . była to czysto koleżeńska znajomość . po grilu poprosiłam żeby odwiózł mnie do domu. Kidy wysiadałam z auta Łukasz rzucił się na niego z łapami, że to mój kochanek itd. mnie wyzwał od dziwek, szmat. Zerwałam. od tamtej pory więcej czasu spędzałam z Michałem pierwszy pocałunek za nam, długie rozmowy, spacery, kino , imprezy. cóż. zakochaliśmy się..ale no właśnie i tu jest to ale. łukasz non stop się o mnie stara, 1000sms dziennie, kwiaty itd. nie chce z nim być ale kiedy mu to mówię krzyczy , że się zabiję wtedy mięknę i i mówię, że się zastanowie. Są jeszcze moi rodzice którzy uwielbiają łukasza za całą sytuację winią mnie. Zapraszają go na obiadki, kawkę . a o michale nie chca słyszeć ani widzieć go u nas w domu. Ciągle się czepiają o wszystko. i teraz pytanie : mam wybrać faceta który jest ulubieńcem moich rodziców jak zresztą całej rodziny a którego ja nie kocham czy Michała którego kocham a rodzice nienawidzą nawet nie znając go. ? pomocy. dłużej nie znise sytuacji w domu. Nie mam ochoty tu wracać , i non stop się kłócić i oglądać łukasza. Moja "przyjacióła dobija mnie tym, że mam wybrać łukasza bo ma mieszkanie zapewni mi byt i jest mega przystojny nie to co Michał.

Gość weronikaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jesli wybierzesz tego co nie kochasz to bedziesz nieszczesliwa.

Gość MaximusDominusYebus
jak rodzice tak bardzo lubią Łukasz, to niech go poślubią. Amen.

Gość gość
Po cholerę ci taki spokojny i poukładany facet. Weź tego Michała. Pobawi się, wybzyka i puści w trąbę przy najbliższym poznaniu nowej cielęciny. Oj głupie to i porąbane.

Gość weronikaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Po cholerę ci taki spokojny i poukładany facet. Weź tego Michała. Pobawi się, wybzyka i puści w trąbę przy najbliższym poznaniu nowej cielęciny. Oj głupie to i porąbane. Moze i racja, ale ukladanie sobie zycia z kims kogo sie nie kocha to oszustwo;)

Gość MaximusDominusYebus
Kidy wysiadałam z auta Łukasz rzucił się na niego z łapami, że to mój kochanek itd. mnie wyzwał od dziwek, szmat. x y po czymś takim. powinnaś, całkowicie o nim zapomnieć, ale twój wybór, albo zostać i mieć bardzo "urozmaicone" życie

Gość xszalonax
Wybierz tego ktory ma wiekszego penisa!!!!!!!!

nie czytałam wywodów, jeżeli nei wiesz którego wybrać, znaczy że żadnego nei kochasz i żadnego nie powinnaś wybierać.