Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam porade dła mlodych matek

Polecane posty

Gość gość

1. Nie pozwalać dzieciom chodzić na religię katolicką ani kontaktować się z księżmi. 2. Nie przyjmować po kolędzie, nie chodzić do katolickiego kościoła. 3. Uczyć dziecko mówić o wszystkich zaczepkach ze strony kleru. 4. Mówić głośno, wszędzie, zawsze i dużo o pedofilii kleru, księży i zakonnic. 5. Nie bać się nacisków ze strony pedofilskich księży ani prałatów, bo strach jest zawsze złym doradcą

Gość gość
A co ci zrobili księża

Gość PORAkropkaDE
czy do rosolu lepiej dodac pora czy cebuli?

Gość gość
molestowali mi dziecko, zwyrodnialec na wolnosci prowadzi normalnie msze i sie smieje

Gość gość
wspolczuje ale weź tez pod uwagę ze poprancy sa np. w sekcjach spiewakow chlopcow ciagle trzeba być czujnym i nie możesz odmowic uznania zakonnicom które opiekują się dziecmi nie można wszystkich pod jedna kreske,jak to odprawia msze czemu go nie zamknęli?

Gość fhj
dales za wygrana?cos mi się nie zgadza

Gość gość
co ma kilka milionów ludzi to tego jednego przypadku? jak katarzyna w. zrobiła coć dziecku to każda matka tak robi?

Gość gość
do lekarza też nie chodz to terz pedofile Pedofile zdarzają się wśród lekarzy, prawników, ekonomistów, biznesmenów i polityków w prosty człowiek musi zarabiać by dożyc do pierwszego Markiz de Sade Zdeklarowany libertyn i ateista, który nie wahał się krytykować duchowieństwa czy arystokracji, miał bardzo burzliwe życie. Zapraszał do swojej posiadłości wiele kobiet i z ich udziałem organizował orgie. jest nawet o nim film jak młodym chłopcom wyjadał gówno z odbytu