Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haniuuai

praca poradzcie coś mam dosyc chce nowej lepszej pracy

Polecane posty

Gość haniuuai

Czesc Pracuje w sklepie , system zmian: co drugi dzien po 12 godzin, gdy sie przyjmowalam odpowiadalo mi to i nadal tez odpowiada ale szefostwo przegina ,w grafiku jest co drugi dzien po 12 godzin ale czesto zmuszaja aby przychodzic3 lub 4 lub 5 dni pod rząd po 12 godzin, strasza ze jesli sie nie przyjdzie to zwolnią, najgorsze jest to ze pracowałam w lipcu co drugi dzien ale dodatkowo wszystkie weekendy pt-sob -niedz.. mam 200 godzin, są miesiace ze mam 190 lub 186 ale nigdy nie mialam 165 , najmniej to 185 godzin, za nadgodziny nie placą, a o dniu wolnym w zamian moge zapomniec pracuje 7 m-cy mam umowe o prace , z jednej strony sie ciesze ze mam prace ale żeby tak oszukiwano to jest szczyt wszystkiego moje zarobki to 1180 lub 1200 lub 1250 PLN bez względu na to ile mam godzin MASAKRA

Gość haniuuai
co zrobilibyscie na moim miejscu? isc do inspekcji pracy? ale sie boje ze z nimi nie wygram a w pracy nikt mnie nie poprze , kazdy sie boi

Gość haniuuai
czy inspekcja pracy moglaby mi pomóc , na jakiej zasadzie ? w jakis sposób? co mam robic?

Gość haniuuai
ostatnio jedna osoba z pracy zachorowała , żle sie czuła, poszła do domu a szefostwo kazało jej ten dzien nieobecnosci z powodu choroby odrobić

Gość haniuuai
ciezko jest znaleźć dobrą prace , nie musze zarabiac kokosów ale żebym była traktowana jak czlowiek a nie jak robot

Gość haniuuai
isc do inspekcji pracy? czy mi pomoga? zrobia jakąś kontrolę?

Gość gość
mozna wysylac cv i moze sie cos trafi

Gość haniuuai
rozsyłam CV ale zero odezwu jak narazie , juz nawet mysle o wyjezdzie z kraju.. moze tam bede traktowana jak człowiek a nie jak maszyna która musi pracowac dodziennie po 12 godzin i nie ma za to placone

Gość haniuuai
jak można tak ludzi traktowac , ja mam dosyc , wszyscy w pracy mają dosyć ale prawie kazdy sie boi postawic szefostwu

Gość haniuuai
jest okropna , wykorzystuje i nie placi za nadgodziny , oszukuje na wyplatach , grozi ze zwolni , straszy