Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olgaaa18

Bardzo male piersi wstyd przed chlopakiem

Polecane posty

Gość Olgaaa18

hej :D mam 18 lat i chlopaka ktory ma 20 lat jestesmy razem od 2 miesiecy zaczynamy powoli poznawac nasze ciala uwielbiam jak mi masuje brzuch i wgl ale nie wiem czy kiedys pozwole mu dotknac moich "piersi" kiedys czyli np podczas seksu ktorego jeszcze nie uprawiamy ale wiadomo ze z czasem to przyjdzie bo to nie jest przelotny zwiazek ja mu mowie ze mam kompleksy ale nie powiedzialam o co konkretnie chodzi bo sie wstydze on mowie ze jestem idealna ze nie nie powinnam miec zadnych kompleksow i nic mi nie brakuje a j naprawde wrecz nie mam biustu ;/ wstydze sie z nim byc nad jeziorem jak mnie przytula to staram sie go nie dotknac "biustem" jak sobie z tym poradzic?

Gość gość
zrób se operacje cycków

Gość Olgaaa18
dodma ze on jest taki "misiowaty" :D i ma serio duzo wieksze piersi niz ja ;/ co mnie dobija calkowice

Gość gość
przeciez twoj chlopak nie jest slepy - widzi, ze jestes deska i jak mu to nie przeszkadza...

Gość Olgaaa18
a skad mam wziasc kase? ... zreszta nie chce sie kroic

Gość anna30lat
a czy ty myslisz ze tylko to sie liczy? az sie wkurzylam

Gość gość
Ile masz pod biustem cm a ile w biuscie?

Gość Olgaaa18
anna30lat wiem ze nie tylko to ....ale i tak mi ciezko nie wiem ile mam cm nie bede sie teraz mierzyc schodze pol miasta zeby stanik kupic bo nie ma na mnie ;/ wiec wyobraz sobie

Gość anna30lat
to jest tylko twoj problem. On widac nie ma z tym problemu ale nie spiesz sie z seksem...

Gość Olgaaa18
no on moze nie ale jeszcze ich nie widzial wiec nie jestem pewna... ja sie chce pozbyc tego kompleksu , nie moge w lustro patrzec nie spieszymy sie

Gość gość
Pewnie nie jest tak zle. Najlepiej sie piesci to co sie w dloni miesci. Male piersi maja swoj urok. Zreszta jak ktos pisal, on widzi, ze nie masz duzych. Nie przeszkadza mu to

Gość anna30lat
nie przejmuj sie jeszcze ci urosna i od pieszczot nabrzmieja

Gość Olgaaa18
sa baaaardzo male za to chociaz jestem szczupla i mu to sie podoba :D

Gość Olgaaa18
anna30lat myslisz ze jeszcze urosna ? jak mialam 16 lat i praktycznie ich ie mialam to ginekolog i tak powiedzial ze sa dobrze rozwiniete xDhaah

Gość anna30lat
jasne ze urosna

Gość Olgaaa18
no nie wiem ;/

Gość gość
Jak masz 18 lat to nic Ci już nie urosnie :) Masz małe piersi i już. A Twój facet chyba ślepy nie jest i widział ,że do cycatych nie należysz i mu to nie przeszkadza. Zresztą on pewnie też nie jest chodzącym Bradem Pittem więc wyluzuj sie i ciesz sie z życia :)

Gość Olgaaa18
ania92 a bylas z tym u ginekologa ? jak to znosisz?...

Gość anna30lat
urosnie urosnie

Gość Olgaaa18
gosc dobilas mnie ze nie urosna.latwo mowic jak w kolo dziewcdzzyny z pieknymi biustami 12 latki maja wieksze ;/ nie czuje sie kobieta ;/

Gość na wiarę nic nie chciałeś brać
znam osobę której urosły po trzydziestce jeszcze. może urosną , a może takie zostaną. nie wiem. ja też mam kompleks na punkcie swoich piersi chociaż nie są takie znowu bardzo małe to nie podobają mi się po prostu.

łoooj przepraszam źle przeczytałam, ja mam 20 lat noo i jestem wysoka mam jeszcze małe cycki, jak to znoszę? Wstydzę się ich bo urosłam szybko i mam na nich rozstępy.... Tragedia. AAA i są jeszcze szeroko rozstawione to już totalna klapa

Gość gość
a po co Ci duże piersi ? Też mam małe i nie mam z tym problemu. Jak zaszłam w ciąże to tak mi urosły ,że myślałam ,że kręgosłup mi pójdzie to co by było gdybym na co dzień miała duże i zaszła w ciąże ? Jakaś masakra. Duży biust to katorga i wiem co mówię.

Gość Olgaaa18
ania a jakis chlopak juz je widzial?

Gość Olgaaa18
gosc nie chce duzego chce go wgl miec........

Mam chłopaka od czterech lat, on twierdzi że są ładne ale co z tego skoro ja ich nie znoszę? Jestem wysoka, ładna mam długie nogi na to nie narzekam, chłopak twierdzi, że jeśli miałabym do tego wielkie cycki, to nie byłby ze mną bo i tak już ledwo znosi to, że faceci ciągle się na mnie gapią, a gdyby te cycki to już całkiem hohohoho

Gość Zawsze płaci
Dziewczyny ! Nie ma sie co wstydzić ! Wasi faceci też mają mase niedoskonałości i też nie są chodzącymi ideałami (jak nie wzrost to rozmiar członka itp ) a jakoś sie tak nie przejmują. A skoro wybrał Cie taką jaką jesteś to znaczy ,że mu sie podobasz.

Gość kikikikikikikikiki____
Ja mam małe i zero kompleksów :) Na początku znajomości z moim facetem zaznaczyłam "że na cycki z mojej strony niestety liczyć nie może" to się tylko zaśmiał i spodobał mu się mój dystans do siebie :) Zresztą szaleje za moim tyłkiem i płaskim brzuszkiem :) To dopiero afrodyzjak dla chłopa :)

Potwierdzam wypowiedź koleżanki powyżej, jeśli nie masz piersi to ciesz się z tego co masz w sobie ładnego tyłek, brzuch, twarz