Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olgaaa18

Bardzo male piersi wstyd przed chlopakiem

Polecane posty

Gość Olgaaa18
dziekuje za mile slowa pocieszenia naprawde ;] no moj uwielbia moj rzuch moze go godzinami masowac xD ale no kurde dlaczego inne moga miec a ja musze byc jakas wybrakowana ?? ;/

Gość hssdfsfsffsffsf
Ludzie ...ja już mam dość tematów na kafeterii o penisach , cyckach , grubaskach i małych facetach....Prawda jest taka ,że każdy znajdzie kogoś dla siebie i w swojej "nieidealności" będzie dla tego kogoś idealny. Więc przestańcie już biadolić :O

Gość Olgaaa18
**brzuch xD

Gość Olgaaa18
a jak mnie od czasu do czasu piersi tak jakby swedza i pojawiaja sie czerwone plamki to znaczy ze rosna ? xD

Gość hssdfsfsffsffsf
nie ,to znaczy ,że sie kurVa nie myjesz :O przestań już myśleć o tych śmiesznych cyckach....ciesz sie z płaskiego brzucha i zgrabnego tyłka bo pewnie nie jedna Ci tego zazdrości. Nie można mieć wszytskiego ;)

Gość Olgaaa18
haha myje sie xD

Gość Haneczkaaaa
Jeżeli się w kimś zakochasz ale to będzie 100% prawdziwa miłość taka która wypływa prosto z serca i ta druga połówka także będzie czuła ją do Ciebie to żadna cecha waszego wyglądu nie będzie dla Was przeszkodą miłość okaże się silniejsza. Jeśli kogoś kochasz to kochasz go w całości takiego jakim on jest a nie w jakiejś części . Pisałaś że się wstydzisz - nie wstydź się nie ma czego

Gość gość
Pomyśl o tym tak...ludzie rodzą się garbaci, z wadami zgryzu, oszpecony twarzami, ze ropniowym trądzikiem , bez nóg , bez rąk, ślepi....wtedy Twój problem małych piersi naprawdę wyda Ci sie mały ;) Zresztą Twój chłop widział co brał i podobasz mu sie taka jaka jesteś.

Gość Haneczkaaaa
nie Ty jedna masz małe piersi

Gość gość
dokładnie. Ludzie rodzą się otyli , z garbami ,bez rąk, nóg i to są problemy a Ty piszesz ,że jesteś zgrabniutka i ładniutka tylko masz mały biust to Ty problemów dziewczyno nie miałaś ;)

Gość Haneczkaaaa
Tam gdzie mieszkam jest najniżej ukształtowany geologicznie punkt w mieście W tym dołku osiadł osad poczarnobylowy. Dzieci mieszkańców urodzone po 88 urodziły się z wadami . Dziewczynka w wodogłowiem, Dziewczynka o misiowatym wyglądzie Dziewczynka z 6 palcami u ręki Chłopiec z powiększonymi piersiami Chłopiec z dwoma siusiakami i inne Więc nie pisz o małym biuście

Gość Olgaaa18
dziekuje wam :) ;* wiem tez tak czasami mysle ze moj problem jest mikroskopijny w stosunku do problemow jakie maja inni ludzie.. rozumiem ale wiecie takie juz rozsterki nastolatki

Gość gość
no popatrz a twój misiu się nie martwi,że ma za duże piersi jak na chłopaka-co za pewność siebie-ucz się od niego

Gość Olgaaa18
martwi sie powiedzial mi ze to jego najwiekszy kompleks xD dlatego chodzi na silownie odchuda sie i wgl :)