Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 17, 2013 Jak w temacie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sliwki robaczywki Napisano Sierpień 17, 2013 przyjazn nie istnieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 17, 2013 ok dzięki za informację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oczywiscie ze istnieje Napisano Sierpień 17, 2013 co za brednie piszesz :o istnieje i jest wspaniala :) a ze czasem nie trwa wiecznie... nic nie trwa wiecznie :P autorze chcesz pogadac? tu lub prywatnie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 17, 2013 Skąd jesteś i ile masz lat? Może ja się nadam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 17, 2013 jasne, że chcę pogadać:) co do wieku, to mam już po 30, ale przed 40 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oczywiscie ze istnieje Napisano Sierpień 17, 2013 wiek nie gra roli ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 17, 2013 na kafe czy może na żywo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 17, 2013 niczego nie wykluczam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 17, 2013 a jakie województwo? nie jestem zberezna i nie mam żadnych takich planów, po prostu uważam, że beznadziejnie czuć się samotnym, a ja mam dużo czasu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 17, 2013 :) zachodnia część RP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 17, 2013 Cóż, grunt, że ja nie mieszkam we wschodniej części RP :) Co Cię przywiodło dzisiaj na kafe? Leniwa sobota? Żona czy brak dzieci w domu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 17, 2013 leniwa sobota i chęć poczucia pasji...poznawania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 17, 2013 Masz interesującą pracę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 17, 2013 zajmuje mi dużo czasu w ciągu dnia i dużo się przemieszczam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oczywiscie ze istnieje Napisano Sierpień 17, 2013 w czasie sie przemieszczasz? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 17, 2013 w przestrzeni i czasem na raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 17, 2013 haha, pewnie przedstawiciel handlowy tak się w czasie i przestrzeni przemieszcza :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 17, 2013 kiedyś owszem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oczywiscie ze istnieje Napisano Sierpień 17, 2013 hehe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 17, 2013 dlaczego to śmieszne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 17, 2013 ty hipokryto,lepiej sie zajmij swoja zona w ciazy a nie przyjaciolki szukasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oczywiscie ze istnieje Napisano Sierpień 17, 2013 nie smieszne. nie smialam sie. USMIECHALAM :) jakies kompleksy? nie chce byc niemila, to nie bylo smieszne, a ja sie nie smialam. to zabawne, ze "gosc" zgadla. chyba spadam, nie chce sie klocic ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 17, 2013 ,,hehe,, można różnie zinterpretować i nie mam żony w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 17, 2013 więc ,,gość,, nic nie zgadła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 17, 2013 Napisz na emaila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 17, 2013 wiec juz urodzila? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wstąpię Napisano Sierpień 17, 2013 |Oczywiście, zostań. Jakieś kompleksy?- przytoczę za tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no bez kitu Napisano Sierpień 17, 2013 mialam ma mysli przedstawiciela handlowego :o czuje, ze nie dogadalibysmy sie :) albo masz po prostu zly dzien :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oczywiscie ze istnieje Napisano Sierpień 17, 2013 wstapie do mnie bylo to pytanie? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach