Gość samogłoska Napisano Sierpień 18, 2013 godzina i doba:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 18, 2013 ja jestem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2013 Już myślałam, że topik padnie po takiej godzinie ciszy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 18, 2013 trwała w nieskończoność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2013 No to punkty dla autora topiku za cierpliwość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 18, 2013 autor nauczony cierpliwości i chłodnej oceny żarliwości wirtualnego świata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2013 Czyli facet nie tylko z przemyśleniami ale i doświadczeniami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 18, 2013 oj wiele doświadczeń przyniosło życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2013 Jak każdemu. Młodzik Biber to juz ich nawet na biografię nazbierał a co dopiero facet po 30. Niestety muszę zniknąć na godzinkę, bo jutro mam intensywny dzień i cienie powinny być tylko na powiekach a nie pod oczami ;) Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 18, 2013 to do jutra:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 19, 2013 Dobry wieczór :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 19, 2013 Dobry wieczór :) Myślałam, że się nie doppcham a tyczasem pustki tutaj i cisza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 19, 2013 Cisza wielka a na domiar złego nikt nie chce mej przyjaźni, ot czasy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 19, 2013 Jeśli można zapytać, tak z czystej babskiej ciekawości, to które z przemyśleń jest najważniejsze, najwartościowsze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 19, 2013 idę pobiegać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 19, 2013 Najpierw marudzi, że nikt nie chce jego przyjaźni a potem ucieka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 19, 2013 już jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 19, 2013 wszystkie są moje, każde w innym temacie. nie ma najważniejszego, a na dodatek z każdym dniem przybywa nowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobieta z inspiracja Napisano Sierpień 19, 2013 wiec Jestem , Jestem czerwona ale chciałabym takiego przyjaciela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobieta z inspiracja Napisano Sierpień 19, 2013 ale pewnie za pozno napisałam wpadłam na chwilke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobieta z inspiracja Napisano Sierpień 19, 2013 aj jak się Ktos zdecyduje to zapraszam jedwabna@onet.pl pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 20, 2013 dobry wieczór wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pobrana Napisano Sierpień 20, 2013 Witam, ja również dzisiaj jestem na głodzie poznawania nowych osób. Zachodnia polska, a konkretnie, wielkopolska to moje miejsce na ziemi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 20, 2013 Wielkopolska to blisko mnie...oczywiście z perspektywy całego kraju. W każdym razie po sąsiedzku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 20, 2013 i cisza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pobrana Napisano Sierpień 20, 2013 no cisza, bo nie mam ustawionej opcji natychmiastowego wysyłania raportu o odpowiedzi. Proponuję porozmawiać emailowo. Będzie sprawniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 20, 2013 to kto podaje adres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pobrana Napisano Sierpień 20, 2013 No mężczyźnie bardziej wypada... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 20, 2013 maximus27011@wp.pl zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pobrana Napisano Sierpień 20, 2013 poszło z maila czyżbyczyzyk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach