Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polananana

Arkana Magii

Polecane posty

Gość polananana

oglądacie czasem? lub Strefe tajemnic? :D wierzycie w te przepowiednie wróżek? na youtube znalazłam przypadkiem śmieszne nagrania z programu :D:D

Gość polananana
up

Gość gość
a mnie podobal sie program strefa tajemnic prowadzony przez Macieja Trojanowskiego. a oprocz swiata ktory widzimy istnieje drugi niewidzialny a znajduja sie w nim inne byty nie zawsze dobre.jest to swiat rownolegly w ktorego isnienie wiele osob wierzy ja rowniez sie do nich zaliczam...Dziennikarz do czasu prowadzenia tego programu do zjawisk tego typu odnosil sie sceptycznie,,jednak jak sam przyznal w wywiadzie spotkal sie osobiscie z czyms czego nie da sie racjonalnie wytlumaczyc............... o osobach pracujacych w programach ezoterycznych czytalam tez ciekawa wypowiedz goscia pracujacego w nich jedna wielka sciema moze oprocz kilku osob ktore naprawde urodzily sie z tym darem..mam na mysli Krzysztofa Jackowskiego Zakonnika Czeslawa Klimuszke..ktory kiedys owczesnemu kardynalowi Karolowi Wojtyle przepowiedzial ze zostanie papiezem....NA SWIECIE SA BOWIEM RZECZY O KTOTYCH SIE FILOZOFOM NIE SNILO ,A DRUGI NIEWIDOCZNY SWIAT ISTNIEJE

Gość gość
jestem sceptyczna czasem prosze o wrózbe ale wynik to co mi napisze przez palce zawsze poprawke na to mam kilka lat temu pewna kobieta mi powrózyła niestety wrózba troche kosztowała to co wtedy mi napisała spr sie w 90% niestety nie mam juz z nia kontaktu wtedy sie z niej smiałam ze to nie mozliwe

Gość gość
Niektorzy ludzie maja wglad w kronike Akaszy gdzie sa zapisane wszystkie wydarzenia przeszle i przyszle jak tez Biblioteka Palmowych Lisci... Mnie fascynuje osoba niezyjacego jasnowidza Stefana Ossowieckiego czytalam wiele ksiazek o nim..spotkal kiedys w zyciu pierwszy raz kobiete i wiedzial o niej wszystko,a jego porad korzystal rowniez marszalek Jozef Pilsudski.teraz tez wiele sie mowi o medium z Long Island....Tamara Jermakowa rowniez porozumiewa sie z druga strona Trudno to zrozumiec ale tak jest

Gość gość
ja kiedys dzwonilam do EZO starsza kobieta ktora kiedys miala antenke na glowie byla bardzo szorstka pozytywnie wypowiem sie o Pani ktora nie wystepuje juz Wioletta Tuchowska nie widziala mnie ale powiedziala jak wygladam i przepowiedziala ze bede zajmowac sie leczeniem sprawdzilo sie odkrylam w sobie ten dar po dwoch latach

Gość gość
a widzieliscie pania w ezo z czarnym kotkiem podczas trwania programu.jak ktos dzwoni kobieta rysuje olowkiem na katrtce jakiegos ludzika pobazgrze na nim i mowi na co czlowiek choruje ludzie przytakuja....dobrze ktos pisal ze sa to osoby podstawione a kasa im leci bo ludzie dzwonia,,mnie podobal sie zefir fajnie gagal ale wyslalam jedno pytanie przychodzilo zeby wyslac kilka kolejnych...teraz wiem ze to jedna sciema ..nie mowiac juz o wrozkach i wrozach z tv kosmica dawid daniel dorota ktorzy uzdrawiali odcinali klatwy poprzednich pokolen.modlili sie na wizjii osoby przytakiwaly ze cos takiego mialo miejsce...teraz juz wiem ze to jedna wielka sciema dzwonia podstawieni ludzie a im nabija sie kabza z naszych smsow