Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc28

zalamka

Polecane posty

Gość gosc28

Zacznę od tego, że mam 28 lat, jestem mężatką z dwójką dzieci. Mój mąż wyjechał, a ja zaprzyjaźniłam się z 2 lata młodszym facetem, który mieszka z dziewczyną. Spotykaliśmy się praktycznie codziennie, najpierw były tylko niezobowiązujące spotkania, kawa, rozmowa i tyle. Z czasem przerodziło się to w coś więcej, zaczęłam do niego coś czuć, on kilkakrotnie powtarzał że się we mnie zakochał, mimo iż nie planował tego. Rzeczywiście widziałam, że mu zależy, to nie były tylko puste słowa, ale także czyny. Po ponad miesiącu poszliśmy do łóżka, a potem co? Kilka miłych sms i cisza. Kiedy oskarzylam go, ze mnie wykorzystal, powiedzial tylko ze nie, ze zle mysle, ze wyszlo tak z innego powodu itp... Czyli ze za bardzo sie do mnie przywiazal. I cisza... od jakiegos miesiaca. Wiem, wiem, ze zaraz znajda sie dobre duszyczki, ktore mnie potepia, napisza jaka to jestem puszczalska itd... ale mnie naprawde go brakuje i tesknie za nim. Dlaczego tak sie zachowal? nie potrafie sie z tego ogarnac.

Gość gosc28
wypowie sie ktos?

Gość gość
dlaczego zdradziłaś swojego męża nie jest ci teraz wstyd? myślisz tylko o kochanku skoro się teraz nie odzywa to raczej oznacza że chciał tylko seksu dostał co chciał i koniec nie myśl o nim masz męża i dzieci doceń to nawet nie wiesz jak ja chciałabym być na twoim miejscu oczywiście chodzi mi o rodzinę.

Gość gosc28
do "to ostatni niedziel" jesli nie masz ochoty sie wypowiadac, to po co wgl wchodzisz na forum. do "gosc'' dziekuje za madra wypowiedz... chyba masz racje..... bede miec nauczke do konca zycia....