Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakrętka od kolczyka wrosła mi w ucho

Polecane posty

Gość gość

nawet nie wiem kiedy. rok temu przebiłam ucho, nosilam caly czas tzw "przebitkę", nie czulam ze napuchło i ze sie wroslo. co robic ? nie wyciagne, gdyz cale zaroslo.

Gość gość
przez rok nosiłaś jednego wkrętka???bez wyjmowania?

Gość gość
hm ktoś pomoże kto da znieczulenie i wyciągnie albo nadetnie chyba chirurg idz do ogolnego pokieruje

Gość gość
tak, nie wyciagalam przebitki poniewaz pani kosmetyczka ktora mi przebijala ucho powiedziala ze zeby sie dobrze zagoilo ( mam wrazliwe uszy ) trzeba nakrętkę nosic rok bez wyjmowania , tylko przemywac woda utleniona :(

Gość gość
aa nie pamiętam zebym ja musiała nosić tak długo dziwne no sama nie wyjmuj bo uszkodzisz ucho idz do lekarza

Gość gość
Mi przebijała świetna kobitka w salonie profesjonalnego pircingu i powiedziała żebym nie wyjmowała przez miesiąc ale codziennie przemywała i poruszała w przód i tył kolczykiem aby był luźno i do tego smarowanie tribioticiem - :)

Gość gość
tez wlasnie wydawalo mi sie ze to troche za dlugo.. ale słuchałam zalecen. wyciagnac nawet jakbym chciala to sie nie da, bo kolczyk wyszedł a nakrętka się tak jakby "przesunela"dalej

Gość gość
do chirurga z tym, bo wda ci sie zakazenie

Gość gość
no wiesz, przemywac trzeba bylo i nosic ze 2 miesiace a nie rok a poza tym, tez sie "kreci" tym kolczykiem od samego przebicia wlasnie zeby sie nie zrastalo nic.. porazka, dziewczyna a tak nie wie nic

Gość PASZTECIK09098
co za obrzydlliwa osoba...:O brudas jakis...jak mozna przez XXX tygodni nie zdejmwac kolczyka? jak mozna spac w kolczykach?? przeciez pod kolczykjiem sa bakterie i pot..:O popros kogos zyczliwego kogo sie nei wstydzisz syfiaro niech ci ta zakrete wycisnie...powinna latwo wyjsc.