Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życie jest nie ok

Odeszła bo nie chciałą być pierwsza

Polecane posty

Gość życie jest nie ok

Załamka. Wreszcie poznałem dziewczynę, spotykaliśmy się ponad miesiąc. Temat rozmów zszedł na naszą przeszłość. Zacząłem omijać bo nie chciałem o tym mówić, bo nie miałem dziewczyny jeszcze [mam 31 lat] . A ona zaczęła drążyć i nie dawać spokoju, to w końcu powiedziałem. to było ostatnie nasze spotkanie. Nie chce się ze mną spotkać, bo nie chce być ta pierwsza. Wymyśliła sobie że ja jestem na etapie eksperymentowania a ona szuka faceta na stałe. Nie wierzę w to co się stało. Nie wiem czy to jakiś żart. Tyle jest tu tematów o 'prawiczkach' ale jak się okazuje to jest prawda, dziewczyny z nic mają takich facetów. A wszystko się tak fajnie zapowiadało. Czuję że jestem karany za to że nie miałem szczęścia w przeszłości- to jest jakiś dramat :(

Gość gość
madra to nie byla wiec nie masz czego zalowac

Gość gość
ja myślę, że ona dlatego tak postąpiła bo sama była by w innej sytuacji tzn nie byłbyś jej pierwszym i obawiała się Twojej reakcji na to jeśli ty nie miałeś nikogo

Gość życie jest nie ok
Już raz miałem tak, ale to było jakieś 6 lat temu. Wtedy myślałem że za wcześnie powiedziałem. Mam doła. Następnym razem będę kłamał, nie ma wyjścia. W ogóle to wszystko jest za późni, ten pierwszy, ta pierwsza dziewczyna - życie mi się gówniane układa, do góry nogami. Takie pierwsze spotkania to są fajne jak się jest nastolatkiem, mi to jakoś nie pasuje wszystko, mam już swoje lata i co nieco przeżyłem.

Natrafiłeś na dziewczynę, która nie potrafi docenić tego, że jesteś czysty, i jednocześnie na dziewczynę, która bała się, że będzie musiała Ciebie "tego wszystkiego uczyć". Co oczywiście jest głupotą, bo człowiek rodzi się z popędem i nie musi się go uczyć. Życzę Ci powodzenia, abyś znalazł dziewczynę, która doceni Twoją czystość i będzie Cię kochać :)