Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anabelllllllllla

Nasze dziwactwa

Polecane posty

Gość Anabelllllllllla

Wpisujcie tutaj swoje małe i duże dziwactwa, wszystko, co przyjdzie Wam do głowy, a jest lekko niecodzienne :) . Może ja zacznę. Tylko nie myślcie, że jestem psychiczna :) * Nie cierpię, gdy dotykają mnie obcy ludzie, np. kiedy w autobusie czy w kolejce ktoś przypadkiem mnie muśnie * Brzydzą mnie wszelkiego rodzaju barierki, uchwyty itp. w autobusie. Staram się niczego nie dotykać gołymi rękoma * Żeby zasnąć, muszę mieć idealną ciszę i idealnie ciemne pomieszczenie. Nie jestem w stanie zasnąć w ciągu dnia, nawet kiedy jestem zmęczona. Co ciekawe, nie dotyczy to mojego domu, gdzie mogę zasnąć nawet przy włączonym telewizorze i świetle ulicznej latarni * Nie zasnę też w pomieszczeniu przy otwartych drzwiach. Nigdzie. Nawet w domu * Nie znoszę, gdy ktoś używa moich rzeczy bez pytania (nie dotyczy to oczywiście chłopaka, czy brata, ale np. współlokatorów) ani coś przestawia - u mnie wszystko musi stać na swoim miejscu * Boję się gołębi :D ale np. wróble mi nie przeszkadzają * Gdy idę ulicą, mam wrażenie, że wszyscy się na mnie gapią * Nie lubię kwaśnego smaku. Taki słodko-kwaśny jeszcze przeżyję (np. cytryna), ale taki słono-kwaśny jest już dla mnie nie do zniesienia (np. zupa ogórkowa :)) . To by było chyba na tyle :) Teraz czekam na Wasze wypowiedzi :) Przyznawać się, każdy ma jakieś swoje dziwactwa :)

Gość NatkaSalatka
W sumie to nic nie przychodzi mi do glowy.. Ale te kilka punktow odnosnych spania, zgadza sie takze u mnie.

Gość Katia 8778
U mnie powielają się pkt. 1, 3, 5 (bez wyjątku, nawet bratu nie przepuszczę ).

Gość wkweop
ha ha u mnie pokrywa się to: * trochę nie lubię gdy dotykają mnie obcy ludzie, np. kiedy w autobusie czy w kolejce ktoś przypadkiem mnie muśnie * Żeby zasnąć, muszę mieć idealną ciszę . Co ciekawe, nie dotyczy to mojego domu. * Nie zasnę też w pomieszczeniu przy otwartych drzwiach. Nigdzie. Nawet w domu * Nie znoszę, gdy ktoś używa moich rzeczy bez pytania * Gdy idę ulicą, mam wrażenie, że wszyscy się na mnie gapią *nie nawidzę bałaganiarstwa, ale gdy sama nabałaganie nie przeszkadza mi to *nie nawidzę gdy ktoś się leni a ja pracuję

Gość gość
dostaje bialej goraczki jak ktos mlaska przy jedzeniu, albo glosno zuje gume.

Gość glooom
ja też nie zasnę jeśli nie ma zamkniętych drzwi, ponadto żeby zasnąć MUSZĘ być czymś przykryty, nawet jak jest 30 stopni ciepła.

Gość ehhhhhhhhhhh
- nie zasne przy tykajacym glosno zegarku, telewizor moze grac, a radio nawet wskazane :) - nie cierpie pomidorow -nienawidze jak ktos gryzie ubranie (np sciaga rekawiczki zebami) - zawsze przy lozku musi byc cos do picia - nie lubie pic wody, musi byc cos slodkiego

Gość gość
tez tak mam , ze nie zasne nie przykryta. Bez wzgledu na temperature! boje sie pajakow, ale i tak wole sie przelamac i zlapac go do szklanki niz zabic bo zabic boje sie bardziej.

Gość tzw dziwak
lubie rozmawiać tylko z osobami które bardzo lubię które mają miłą energię" w sobie,cała reszta działa mi na nerwy,unikam koleżanek ogólnie ludzi itd. na cafe mogę pisać prawie z każdym bo was nie czuje:-) i mogę odpowiadać tylko na wybrane pytania i zmyć się w dowolnej chwili bez wyjaśnień

Gość tzw dziwak
i jeszcze klnę projektanta metra tych siedzeń gdzie usiądzie baba na przeciwko i gapi się na mnie przez 20 minut a ja mam ochotę ją udusić