Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miszcz_kozery

Prywatny detektyw poszukiwany

Polecane posty

Gość gość
Spokój !!!!!!!!!!!!

Gość gość
Nie da rady, dorobiles sie wielu przyjaciół;-)

Gość gość
wyjątkowo przykry osobnik płci nie określonej,temat w sam raz pasuje na ciipe ala kafe forum by onet .pl

Dodam, że jestem blondynka (mozliwe, że farbowana) 165 cm wzrostu, błękitne oczy iniprzeciętna inteligencą. Chodzi o rozmowę. NIcwięcej. jest tu jakis p********y rutkowski albo inny Bednarski?

Gość gość
jeszcze się miszczem okrzyknął kozery:-D mistrzem to ty jesteś ale frajerstwa wśród frajerów,pelikanie w dziurawych majtach

Gość gość
Basia Basia c*p c*p c*p

Gość gość
fuuuujjj chyba żartujesz:-(

Gość gość
Zwal konia, to wyrazisz milość do siebie

Gość gość
Będzie walil pod zezowatą zupe

Gość xantrypa
miszcz_kozery mam pytanko- a w czym ma ci pomoc detektyw ?

Gość xantrypa
czyli - by to bylo chyba tak - geologicznej lokalizacji czyli umieszczeniu ciebie, zlokalizowaniu - czy tak ? - i teraz ty tego z niewiadomych przyczyn nie mozesz zrobic tak ? - i ma to zrobic za ciebie detektyw prywatny ? - haaa ha to sporo kosztuje ! - bo to musi byc detektyw specjalizujacy sie w tego rodzaju diagnozach niekiedy dosc skomplikowanych i niemozliwych do precyzyjnej diagnozy chorobowej jednostki,wiec podejmujacy sie tego detektyw musi to ocenic niezmiernie precyzyjnie nie chcac popelnic bledu lokalizacji, jak rowniez z zakresu geologicznej rowniez,mysle ze odpowiednia diagnoza problemu moglaby uratowac sytuacje i sprowadzic cie na odpowiednie koleje losu, zyczliwsze i o wiele lepsze od dotychczasowych, nooo !- moze nie uzywajmy slowa szczesliwsze, mysle ze lepsze jest odpowiednim miernikiem twoich doznan,ktory postara sprowadzic cie w faze czlowieczenstwa i jego biologicznych potrzeb naturalnych, ktorych oczywiscie jestes pozbawiony ! - nie z wlasnego powodu - naturalnie ! niemoc dopasowania sie i doznania psychiczne stwarzaja niekiedy ogromne problemy pomiedzy ludzmi a niekiedy czlekoksztaltnymi tez ! wiec detektyw musi posiadac gruntowna wiedze odnosnie czlekoksztaltnych i malp !!! zycze wiec powodzenia !!!!!!!!

Gość xantrypa
nooo to golnij sobie i przeczytaj jeszcze raz jak musisz ...

Niestety nie pije wiec jeżeli z jakichś powodów zależy Ci na tym aby Twój przekaz do mnie dotarł w sposób zrozumiały to POSTARAJ SIĘ bardziej:)

Gość xantrypa
piszesz ze po trzezwemu nie rozumiem, wiec zrozumialam ze musisz se golnac, ale to moj blad byl ! - no co mam ci napisac streszczenie czy co ?

Gość xantrypa
buuuuhaaa ha ! - no wlasnie ... przeanalizuj sobie a pewnie domyslisz sie co myslalam,

To może być problematyczne bo obawiam się, ze Twoja wypowiedź powstała na skutek błędnej interpretacji moich postów. A domyslać się co mogłaś pomyśleć to zadanie ponad moje siły;) W zwiazkuz powyższym analiza twojego postu nie ma sensu:P

Gość gość
no i tu jest kwadratura kola

Gość tamtaram
Ależ żeście mnie rozbawili.za oknem szaro,buro i ponuro a tu kabaret