Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuje pomocy Jakiś czas temu ciężko chorowałam i dużo wycierpiałam

Polecane posty

Gość gość

A teraz wszystko ze mnie wychodzi. Płacze często. Wspomnienia mnie wykonczą eh.

Gość Recio2
Nie płacz:-o

Gość gość
Bardzo sie staram nie płakać. Jezu nie chce by o tym wiedział mój facet. Zobaczy jaka słaba jestem. A wszyscy wokół gadają tylko jaka silna jestem i byłam. Już nie chce.

Gość gość
Ja już poprostu nie chce a wręcz nie moge martwić rodziny. Dość piekła im zgotowałam. Opiekowali sie mną tak niesamowicie, że nigdy nie będe w stanie za to podziekować. Dawali siłe kiedy nie miałam. Uspokajali gdy wiedziałam, że umieram. A teraz nie wiem odbiło mi. Nie wiem jak powiedzieć o tym facetowi. Rodziny już martwić nie bede.

Gość gość
skorzystaj z profesjonalnej pomocy psychologa

Słyszałam że dobrze jest wypłakać sie,wyrzucić z siebie emocje.Płacz to nic złego ,nawet nasilniejszym psychicznie nie jest obcy.Widziałam obsypane nagrodami zdjęcie-żołnierz który widział już niejedno płacze nad ciałem zabitego dzieciaka.Jeśli tacy twardziele pękają to co dopiero zwykły zjadacz chleba.Ciebie męczy ukrywanie emocji-może jednak warto się odsłonić? Tłumisz w sobie pokłady emocji które warto uzewnętrznić,wypłakać wykrzyczeć.

Gość gość
Już miałam klinicznego. Nie chce psychologa. Myśle, że napisze list do narzeczonego z tym co mnie dręczy bo powiedzieć nie umiem - zaczne ryczeć i tyle.