Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta100484

Moj facet a wogole sie mna nie interesuje

Polecane posty

Gość marta100484

Witajcie,prosze poradzcie mi bo ja juz nie wiem co robic?! moj facet ma 31lat ja 28 i nasz zwiazek od praktycznie dwoch miesiecy wyglada tak on rankiem napisze co u niego jak sie czuje itp.nie zapyta nic co u mnie itp. odpisze mu grzecznie ze sie ciesze i wogole i milego dnia mu zycze i cisza cisza do wieczora kiedy on pisze ze jest w garazu i robi to i to i dobrej nocy mi zyczy. Wczesniej tak nie bylo, bylo sielankowo, ja sie staram moze za bardzo a moze nie powinnam moze to olac zdystansowac sie? To moj pierwszy taki zwiazek i naprawde nie chcialabym go zapszepascic jestesmy razem od prawie dwoch lat ja wiem ze on ma teraz problemy i mowi ze go to przytlacza a ja...wogole nic sie nie interesuje ja zabiegam ja wspieram ja pomagam a nawet prostego dziekuje nie powie. Widzielismy sie ostatnio po 3 tyg.byl o taki fakt przytulal calowal ale ja zachowalam dystans bo ja nie rozumiem, rozmowy z nim skutku nie przynosza-to potem z pretensjami wielkimi do mnie ze nieczula jestem do niego...i co ja mam zrobic,by bylo jak dawniej? Prosze poradzcie!

Gość marta100484
Prosze o porade.

Gość gość
twój facet to manipulant, chyba masz syndrom ofiary nie odzywa się,zaniedbuje cię? zablokuj go na całej linii chyba że chcesz cierpieć,to cierp,wyczekuj Tadka latka

Gość gość
ma mamę? to może on poszukuje mamuśki?

Gość marta100484
czyli na dystans nie odzywac sie milczec a jak zacznie normalnie zabiegac interesowac sie znaczy ze mu zalezy?

Gość marta100484
tak mieszka z rodzicami czyli co ja mam zrobic zdystansowac sie milczec obserwowac a jak mu faktycznie zalezy zacznie inaczej postepowac?

Gość marta100484
Można uznać temat za zamknięty okazało się że mój facet chciał tylko cumshota a ja wcześniej tego nie chciałam... teraz tworzymy szczęśliwy związek a ja jeszcze nie umyłam twarzy buziaczki dla was kochani

Gość gość
ZapSZepaścij ten związek .

Gość marta100484
nie podszywaj sie!

Gość marta100484
dlaczego mam zapszepascic? zalezy mi na nim

Gość gość
marta,to kto jest kto? nie mogę połapać się

Gość marta100484
ja, co ja mam zrobic? zamilczec bo rozmowa z nim nic nie da, poradzcie prosze kocham go przeciez tak cudownie nam bylo

Gość marta100484
tam wyżej ktoś wypisuje głupoty podszywując sie pod mój nick! chyba tak zrobie bo czuje że jemu na mnie nie zależy... macie może jakieś inne metody na takich jak on?

Gość gość
moja droga,nie szanujesz się facet dyktuje warunki a nie ty faktycznie jesteś jego narzędziem w ręku

Gość gość
wygląda,ze facet gra na dwa fronty,a może ma jakiś nałóg? zablokuj go!!!

Gość marta100484
to jak ona gra na dwa fronty to ja zagram na cztery, o! a może jakoś inaczej, pogadam z nim wytłumacze mu że to nie moja wina tylko wszystko jest jego winą a potem będe smutna bo on zrobi awanture...

Gość marta100484
kobiety drugiej nie ma to wiem na tysiac procent a czy to cos da ku lepszemu jak go zabklokuje? jaka ja mam byc teraz odpisywac ja pisze jeju nie wiem zdesperowana jestem co robic by bylo jak dawniej aby interesowal sie zabiegal

Gość marta100484
nie podszywaj sie! gosc- to co ja mam zrobic? jak go zablokuje da to cos ku lepszemu? odpisywac jak on pisze o nic nie pytajac tylko swoje sprawy piszac mi jejku nie wiem chcialabym by bylo jak dawniej by zabiegal interesowal sie

Gość ten co sie podszywa
a czemu jestes taka glupia i probujesz robic jakieś gierki, podchody nie wiadomo co.. usiadz z nim pogadaj wytłumacz mu jak ty to widzisz i jak on to widzi a nie probujesz cos ugrac a potem sie dziwisz ze on sie denerwuje tak sie nie robi z facetami pomysl troche

Gość gość
miałam takiego i wierzyłam w jego kłamstwa,bo chciałam,bo kochałam wyciągałam rękę na zgodę tak jak ty,by znow nastąpiło zaniedbanie i znow bajeczki,bo...łykałam spaliłam wszystkie mosty za sobą,już wkrótce okazało się,ze miał dwa zycia spotkałam naprawde cudownego partnera, na samą myśl o tamtym,wstydzę się,że byłam taką idiotką

Gość marta100484
on nie rozumie tego ze chce z nim porozmawiac a jak juz cos to mowi no teraz juz taki jestem musisz zrozumiec i co tu zrozumiec jak wogole sie nie interesuje mna tylko swoje i swoje...

Gość ten co sie podszywa
wiesz.. jak sie cos zdobedzie to juz sie przestaje o to walczyc. To bylby swietny pretekst do tego zeby zaczac z kims flirtowac zeby on poczul sie zazdrosny jeżeli jesteś do tego zdolna to prosze bardzo ale wątpie żeby przez całe życie on sie za tobą uganiał jak nastolatek nie zrozum mnie źle bo nie mówię że ma sie nie starać ale bez przesady chyba nie myslisz ze bedzie sie tak zachowywał jak przez pierwsze tygodnie, miesiące znajomości ludzie sie zmieniają na lepsze/gorsze ale nie o to w tym chodzi chodzi o to zebyscie razem współgrali

Gość gość
Rozmowa tez nic nie da.Znam typa,który patrzył w oczy i zaprzeczał wszystkiemu,wściekał się,ze jakim prawem wymyślam,posądzam,ustawiam jak sudenciaka.Odizolowałam się na 1 m-c,dopiero wtedy zaczął uczyć się na własnych błędach,ho ho ale zabiegał,wręcz narzucał się,teraz jest dobrze fFceta trzeba sobie wychować.

Gość gość
Bez przesady! Olej go.Czy masz aż tak niskie poczucie wartości,ze zabiegasz o kogoś,kto ma to gdzieś?

Gość gość
MM tez był taki zarozumiały i chciał górowac nade mną. Jak jeden cudo facet poprosił mnie do tańca,a potem jeszcze jeden,jeszcze jeden,to skruszał.Ja też mam duże mniemanie o sobie,a jakże.