Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamotana26

mam go dosc

Polecane posty

Gość zamotana26

Wprowadziłam się do chłopaka 3 dni temu. Pierwszy dzień był cudowny, czułam się szczęśliwa... potem on już zaczął pokazywać swoją prawdziwą naturę. Zaczął mnie traktować jak swoją prywatną sprzątaczkę, nie myje się od 2 dni, ciągle siedzi przed telewizorem, sprasza po nocach gości i oczekuje ode mnie, że będę w okół niego i jego znajomych latać. Ma humory, raz jest miły, a zaraz traktuje mnie jak idiotkę( komentuje wszystko co robię, bo wg niego robię to źle). Jestem z nim od pół roku, w ciągu tego czasu rozstawaliśmy się i wracaliśmy do siebie. Już wcześniej było tak, że miał 2 twarze, raz kochany i do rany przyłóż, a zaraz cham niedozniesienia. Dałam mu jednak szansę bo mam słabość do tego człowieka, ale teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam. Czuję się nieszczęśliwa, budzę się rano, widzę go leżącego obok i rzygać mi się chce. Tu rodzi się moje pytanie: czy powinnam odejść póki jest jeszcze wcześnie, czy zostać i liczyć na to, że się coś zmieni? Dodam, że zawsze szybko się poddawałam, jeżeli facet miał ,,jakieś wady" i często tego żałowałam, ale boję się, że tym razem będę żałować, że jednak nie zrezygnowałam. Co robić?

Gość odpruwam pagony
robta co chceta

Gość gość
Sama odpowiedzialas Sobie.Sadzisz, ze po po kilku latach bedzie lepszy?:D,oto realia wspolnego zycia,zatem radze sie zastanowic

Gość gość
i uważaj!!! zaraz będzie kazał zapłacić ci połowę rachunków!!!

Gość gość
i będziesz musiała zapełniać zakupami lodówkę!!!

Gość gość
zmieni się , zmieni - na gorsze