Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do tych silnych kobiet

Polecane posty

Gość gość

jutro idę na domówkę. Będzie tam facet, który jakieś 2 tygodnie oznajmił mi,że po 1,5 miesiąca spotykania on chyba nie czuje tego co powinien,ale że nie wie co będzie kiedyś itp. Boję się tego spotkania, nie wiem jak go traktować. Nie ukrywam,że chciałabym,żeby zobaczył co stracił i żeby to jego ruszyło a nie mnie. Więc rozumiem,że jedyne wyjście to pokazać mu,że mam to gdzieś ?

Gość pole garncarza
jqk sie boisz go odpusc sobie spotkanie

Gość gość
to są urodziny mojej przyjaciółki,więc nie mogę odpuścić ;) mam dystans duży,ale chce wiedzieć co powinnam robić,żeby to ON zaczął się zastanawiać

Gość gość
Na pewno nie rób tego w taki sposób że będziesz kręcić z innymi facetami itp po prostu traktuj go prawie jak powietrze przywitaj się normalnie zagadaj co słychac i tyle. Baw się i rozmawiaj z innymi a na niego nie specjalnie zwracaj uwagi. Jak on do ciebie nie czuje nic po takim czasie to znaczy że i tak z tobą nie będzie nic na siłe! rozejrzyj się za innym a jemu daj spokój bo jak po 1,5 miesiąca się nie zakochał i nie oszalał na twoim punkcie to raczej nagle się to nie zmieni chyba nie chcesz być z nim byle być a i tak cie zostawi za jakiś czas dla innej.

Sprawa przegrana, skoro po1,5 miesiaca nie jest zainteresowany to nic tego nie zmieni. Idź, baw się z przyjaciółką i znajomymi, nie myśl o nim, nie próbuj wypaść dobrze przed nim czy coś grać.

Gość gość
nic nie rob, albo przyjdz z innym facetem

Gość gość
tzn on powiedział,że on nie wie co będzie w przyszłości, bo o mnie myśli dużo itp. ale macie rację,tak właśnie zrobię, dzięki!

Gość gość
myśli nie myśli takie gadanie jakby mu zależało to by nie myślał tyle tylko był z tobą i już.

Gość malolatka94949494
po co przyjaciolka go zaprasza?..skoro to twoja przyjaciolka to chyba wie,ze to nie jest komfortowa dla Ciebie sytuacja..no chyba, ze: -sama ja o to poprosilas -zrobila to za twoja zgoda -sama na niego leci