Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nwm

pierwszy raz

Polecane posty

Gość nwm

Przedwczoraj miałam swój pierwszy raz. Nieudany bo zaraz po wprowadzenia członka przerwałam, nie mogłam wytrzymać bólu i nie chciałam powtórzyć bo za bardzo bolało. Zauważyłam trochę krwi. Problem w tym, że nie mogę teraz nawet normalnie oddać moczu bo tak boli. Dzisiaj nie ma dramatu ale jeszcze wczoraj nie mogłam nawet usiąść w niektórych pozycjach a w toalecie niemal płakałam z bólu przy sikaniu. Teraz głownie piecze. Czy wszystko w porządku? Czy któraś z Was dziewczyny też tak miała? Boje się, że zrobiłam sobie jakąś ranę (nie mówię o błonie) lub złapałam jakąś infekcję.

Gość gość
jak dla mnie to dlatego że masz błonę naderwaną, a nie przerwaną

Gość nwm
Czyli przy następnym razie (jak już wszystko się zagoi) znowu będzie bolało?

Gość gość
Może on ci chciał uszkodzić cewkę moczową a nie błonę?

Gość gość
znajdź sobie kogoś kto Cie rozgrzeje a nie taką mameje która na chama wkłada.

Gość gość
własnie to samo miałam napisać. :D nie obraz sie autorko ale on Ci wkładał tam gdzie trzeba?

Gość nwm
Wszystko było tak jak trzeba a chłopak był bardzo delikatny i widziałam, że się strasznie stara i stresował żeby mnie nie bolało. To nie w tym problem. Może ze mną jest coś nie tak ale na pewno wszystko robiliśmy dobrze.

Gość gość
nie które kobiety zwyczajnie mają grubszą błonkę, nie miałem takiej sytuacji, choć słyszałem że dziewczyna może ją sobie "podciąć" u gina, żeby łatwiej wszedł, jak dla mnie nie wsadził do końca , tylko naderwał, idź najlepiej gina, możecie spróbować jeszcze raz, choć uważam że to gorsze rozwiązania

Gość gość
Jak Ci nie przejdzie do tygodnia to przejdz sie bo moze faktycznie masz za gruba. To rzadkie przypadki ale mozliwe

Gość nwm
Byłam już u ginekologa, nawet pytałam o to ale powiedział, że wszystko w porządku...

Gość gość
ale jednak* p*****lo mi sie;)