Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o imieniu Lila

Polecane posty

Gość gość

Lila jako pelne imie, nie mieszkam w polsce i moj chlopak nie jest polakiem. Wymawia sie normalnie 'Lila'

Gość gość
Lilka, Lili ślicznie :)

Gość gość
nie nie powinno byc niby czemu? :) Lilianna to inne imie i mnie ani mojemu partnerowi sie nie podoba.

Gość gość
To samo imię jednak .

Gość gość
Nie, nie jest to samo. Sa to dwa zupelnie inne imiona, znaczenia tez maja inne. To, ze mozna na Lilianne w polsce potocznie mowic Lila o niczym nie swiadczy, ja nie mieszkam w polsce i nikt Lilianny by Lila tutaj nie nazwal.

widac roznie pisza w tym internecie ale teraz podobno mozna w urzedach podawac zdrobnienia imion;)

Gość gość
Napisalam wyraznie, ze Lilianna mnie nie interesuje a wy dalej swoje :D macie wyzej Linka, ze takie imie istnieje malo tego jest dosc popularne i w anglii nic wspolnego z Lilianna nie ma :)

Gość gość
Lila nie jest zdrobnieniem to jest imie samo w sobie, arabskie. Mieszkam w anglii i to imie jest tutaj normalnym imieniem jak Anna czy Katarzyna.

Gość gość
No jak nie mieszkasz w Polsce to może być Lila ,aczkolwiek w naszym kraju czyli w Polsce nie ma imienia Lila tylko LILLA a LILA .to i tak zdrobnienie od LILIANY ..

malo tego jest dosc popularne - wcale nei ejst popularne majka i julia sa popularne;)

Gość gość
jesteś jednak matolicą ,jak masz ciapatego to nazwijcie sobie jak chcecie ,co ty się pytasz bez sensu .

Gość gość
A czemu mam nazwac ja imieniem, ktore mi sie nie podoba? Lily dla mnie brzmi duzo gorzej? Ja juz wybralam chcialam byscie ocenily :D

to ocenilysmy ale nei mozna tobie dogodzic;) w ogole skoro jestes zdecyddowana na to imie to po co pytasz i szukasz poklasku na forum?:P

Gość gość
Może być lila ,brzmi niejako mam w pracy Lidkę i na nią mówią Lila ale Lilla przez dwa L wygląda i brzmi dużo lepiej .

Gość gość
Ujdzie :-)

Gość gość
Dlatego jak byk od razu napisalam, ze to pelne imie i ze nie mieszkam w polsce, wiem, ze w polsce nie ma takiego imienia. to tak jakbym podala ocencie imie Grace a kazdy do mnie czy nie chce Grazynki :D W anglii Majka ani Julka nie sa popularne ja mowie o anglii nie polsce :) w Anglii do niedawna Lila byla popularna teraz juz troche szal minal

Gość gość
Bo mnie interesuje co inni o tym imieniu mysla to wszystko :)

Gość Anaaabella28
No bo do nich pisac jak do sciany. Tez mieszkam w anglii i znam jedna dziewczyne o tym imieniu Lila. bardzo ladne, na nia niektorzy mowia 'lajla' ale wiem, ze tego nie lubi bo to ludzie ktorzy nie wiedza jak wymawiac to imie. Dla mnie bardzo ladne.

Gość gość
Aha i w woli wyjasnienia moj partner jest brytyjczykiem nie 'ciapatym' jak to ktos stwierdzil :D

Gość gość
Mówiłabym na nią Łiła :D :D :D Od razu 'c*psko' ją nazwij :classic_cool: