Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czerwone plamki na ciele niemowlaka

Polecane posty

Gość gość

Witam. Wczoraj wieczorem zauważyłam na ciele mojego 4 tygodniowego synka niepokojąca mnie rzecz. Na całym ciele malucha pojawiły się czerwone plamki. Na nóżkach, rączkach, brzuszku, szyjce nawet na twarzy. Strasznie mnie to zaniepokoiło. Jutro pojadę z małym do lekarza ale nie wiem czy czasami nie jechac dzis na pogotowie. Dodam ze u siebie na nogach i rękach też zauważyłam czerwone plamki takie jak ma maluch. Może zaraził się czymś ode mnie? Karmiłam małego piersią jeszcze dziś rano i nie wiem czy mogę Go karmić... Nie wiem co to może być... Czy jakieś uczulenie? Czy alergia? Proszę o pomoc.

Gość gość
Jesli ty masz tez takie plamki to moze zlapaliscie jakies uczulenie, alergia to raczej nie jest. Jedz na pogotowie. Lepiej dmuchac na zimne

Gość gość
jesli ty masz takie same plamki to raczej jakas choroba wirusowa jak te plamki wygladaja? zrob zdjęcie albo opisz, jesli to jakis wirus to nie czekałabym do jutra z wizyta u lekarza!

Gość gość
ja p*****le, co ty bredzisz kretynko z 15.01.08" Jesli ty masz tez takie plamki to moze zlapaliscie jakies uczulenie, alergia to raczej nie jest" uczulenie to wlasnie alergia tępaku!!!wiec to co napisalas nie ma najmniejszego sensu!!!!

Gość gość
a masz w domu zwierzaka? bo u mnie inwazja pcheł ja i mój dwulatek wyglądamy jak po ospie.

Gość gość
http:/fotosik.pl/pokaz_obrazek/af849069c77c7444.html