Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wyjeżdżacie z rodziną w każdy weekend

Polecane posty

Gość gość

Kiedy przychodzi weekend mam presję, że musimy coś robić, gdzieś jechać i powoduje to duży stres we mnie. Róznie to wychodzi.Czy Wy wyjeżdżacie w każdy weekend?Chodzi mi o to zeby ruszyc sie z domu, niekoniecznie gdzies daleko.

Gość gość
raczej tak, chyba ze jest parszywa pogoda, ale robimy to dlatego ze siedzac w domu dzieic sie nudza i rozrabiaja a tak to wyszaleja sie gdzies i potem sa spokojniejsi

Gość gość
Nie, nie wyjeżdzamy co weekend.Czasem lubimy posiedzieć w domu na spokojnie, nigdzie nie goniąc.

Skoro Ciebie to aż tak stresuje to po co tego nie zmienisz ? My nie wymierzamy w każdy weekend! Przecież można świetnie spędzić czas z rodziną w pobliskim parku czy na lodach.

Gość gość
w każdy to może nie, ale bardzo lubimy sobie robić różne wycieczki. Bardzo wspominam nasz weekend na wsi, agroturystyka, ogólnie świetnietnie mi się spędziło czas z rodziną tutaj, w Jordanowie http://tanczacyzuraw.pl/. Cisza, spokój, okolica malownicza. dużo atrakcji na łonie natury. Dzieciaki były zachwycone

Gość gość
my w weekend często długo łazimy w piżamach, wspólnie gotujemy, oglądamy filmy na dvd, w lato opalamy się na ogródku... zero stresu, luz blues :D

Gość gość
na wieś, tam można złapać odrobinę oddechu

Gość gość
Jest w Zatorze od jakiegoś czasu wioska z dzikiego zachodu, na stronie http://westerncamp.pl/ masz do nich kontakt z opcją rezerwacji online. Byłem tam na 3 noce z dziećmi i naprawdę się nam podobało. Można sobie wolny czas zorganizować, są koniki, jest miejsce do łowienia rybek, jest fajnie zrobiona strefa relaksu żeby trochę zregenerować akumulator ;))

Gość gość
W każdy to nie bo wiadomo koszty, ale też niektórzy z nas mają jakieś swoje zajęcia które często właśnie w weekendy trzeba robić. Ale tak od czasu do czasu to wyjeżdzamy na jakieś różne wycieczki, ostatnio zainteresowała nas agroturystyka i nawet dzieci ją polubiły. Wiadomo, że najbardziej to te wszystkie zwierzęta które sie tam znajdują. Dla mnie to jest wtedy relaks i odpoczynek od pracy i mogę wtedy naprawe odetchnąć i pozbyć z siebie tę całą złą energię i odżyć na nowo. Już kilka razy byliśmy w http://ranczoostrowite.pl/ pod Bydgoszczą i jestem pewna że wrócimy tam nie raz!

Gość gość
My teraz jedziemy do tego miejsca www.hajduki.info. Byliśmy tam kilka razy i bylo tam super a teraz jak za pasem szkoła to skorzystamy jeszcze raz i tam pojedziemy.

Gość gość
Wszyscy przyjeżdżają do nas, mieszkamy na wsi, 100 m od plaży.